0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
5.5 aylık bebeğim ellerini kaldırıp izliyor parmaklarıyla oynuyor acaba normal mi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Normal ya benimkilerde bebekkken ywoiyorlardi
-Reklam-
0 oy
(735 puan) tarafından
Kiz cocuk organlarini taniyor tabiki normal yakinda ayagini agzina sokacak burda ayagim varmis diyecek sacini yolcak  burnunu tutcak agzini dilini ögrencek vucudunu taniyor suan
(141 puan) tarafından
İnternete yazınca kötü kötü şeylerden bahsetmiş bende tedirgin oldum :) teşekkür ederim yorumunuz için
(735 puan) tarafından
Kuzum baş agrisi diye yazinca kanse diyip cikiyolar internetten bakma gercekten sorcak birin varsa sor
(141 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun gerçekten anneme falan soruyorum kuruntu yapıyorum diye kızıyorlar o yüzden sürekli soramıyorum herşeyi de onlara ben biraz pipirikli biriyim kafama çok taktığım için kızıyorlar
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Normal kesfediyor
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Ellerini keşfetmeye başlamış
0 oy
tarafından
Gayet normal benim bebeğimle 5.5 aylık 1 aydan beri parmaklarıyla oynayıp izliyor 
(141 puan) tarafından
Evet benimkide aynı birde ayaklarını kaldırıp inceliyor
tarafından
Vücudunu organlarini keşfediyor gayet normal
0 oy
(5,955 puan) tarafından
Kiz allah seni bu zamana kadar  coktan yapmaya baslar zaten . Yeni farketmissindir sen 2 aylikken ellirni agzina sokar yalar biseleri tutmaya avuclamaya calisir uc ay civari  4 4 bucuk ay cvari  ellerini inceler biseylere uzaaya baslar 5 ay civari yakindir yani
(141 puan) tarafından
Kuzum oyuncaklarını  tutuyor uzanıyor elleri sürekli ağzında dediğin gibi 2 aylıktan beri ama bu aralalr ellerini havaya kaldırıp inceliyor bende öyle merak ettim acaba normal mi diye teşekkür ederim yorumlarınız için :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 115 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde elmakurdu34 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
4 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ftmh (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.

408,149 soru