0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kizlar çok düşündüm yazıp yazmamakla ama inanın o kadar yalnizm ki hergun agliyrm yalnzlktn ben eşim iki çocuğundan başka kimsemiz yok ne kapimizi çalan ne arayıp soran kimsemiz yok aslnda var ama yoklar gbi anne baba bile ne arıyorlar ne gelip gidiorlar çok yakın olmalarına rağmen gelmiolar eşim de bende üzülüyoruz kimsemiz yok die kmse gelmiyo die bişi de yapmadık kimseye ama bazen insan ailesini yannda istiyor ama yok aile yok arkadaş çevre hicbisi yok kimseszlk kötü ama kimsesi olup da kimsesizligi yaşamak daha da kötü dertleşmek istedm burda çok uzuluyrm cnki bu duruma:(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailenizle aynı şehirde misiniz ?
(32 puan) tarafından
İşte bende onu yapmak istyrm cnm takmamak üzülmemek nasıl yapacm blmiyrm nasıl olack bu sadece cocuklarima eşime bakayım istyrm
tarafından
Üzülüyorsan sen adım at hani  belki düzelir
(32 puan) tarafından
Yok icimi bilsen öyle böyle değil cnm adım atmak istyrm gelmiyr icimden
tarafından
Allah içine ferahlık versin artık ne diyim
(32 puan) tarafından
Amin kuzu amin
-Reklam-
0 oy
(9,473 puan) tarafından
zor bir durum işallah düzelir bu durum uzakmısın yakınmı akrabalarınızla
(32 puan) tarafından
Çok yakınız
(9,473 puan) tarafından
acaba sen mi arasan bi bağ kursanız belki senin aramanı bekliyolar teyzemi aramasam uzun süre sitem yapar hemen
(32 puan) tarafından
Hep ben ararım zaten giderdm de ama onlar aramayinca gelmeyince benimde içimden gelmiyor açıkçası o kadar kirginm ki hepsine herkese
(9,473 puan) tarafından
canım benim ailemle aram ıyı yeğenlerimle bile eşimin ıyı diğil aynı istekleri varasa işleri düşerse ararlar eşim aramıyo sadece annesi babası oda garibanlar yani engeli babası onlara gider geliriz annesinin sülalesi onları eşim hic bilmez aramamışlarda  annesi evlendiğinden beri
(32 puan) tarafından
Benim eşimin ailesi de öyle cnm tek benm ailem degl onlar da gelip gitmez aramaz sormaz yani anlayacgn varla yoklar biz üzülüyoruz ben üzülmek istemiyrm artik takmayacm diorm ama elimde olmuyor bazen
(9,473 puan) tarafından
eşim üzülmüyo  hic dert yanmadı benim aile ona cok ilgili arayıp sordukları icin yemeğe cağırıyoz yada gelmek istşyolar davet ediyoz biz onlara gideriz i bu hisi yaşamıyo benimde ailem böyle olsa üzülürdü eminim annene babana gidip gel hep boş bırakma belki zamanla ilişkiniz güclenir
(32 puan) tarafından
Yok cnm onlar öyle değil bende yeni yeni anladm demekki sevilmiyorm degerszm ki böyle yapiolar bende kendimi inandrmak istyrm takmamak istyrm artık
(9,473 puan) tarafından
işallah düzelir evlenmeden önce nasıldı ailenle ilişkin
(32 puan) tarafından
Güzeldi aslnda kötüydü diyemem
(9,473 puan) tarafından
acaba bişey mi oldu ki böyle davranıyolar en son nezaman gitin akrabalarına annene babana
(32 puan) tarafından
İki ay önce galiba
(9,473 puan) tarafından
anladım canım uzun olmuş sen biraz topla kendini son kez bence konuş ailenle bi dertleri varsa sor senle belki cözülür sorun
(32 puan) tarafından
Bilemiyorum cnm çok kararszm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,020 soru

23,755,374 cevap

315,135 kullanıcı

...