Kızlar eltimle kaynım yeni evlendi sayılır ve bize hiç gelmediler daha. Neyse haftaya gelelim demişler bizimde kedimiz var ve 4 senedir bizimle hiç ayrılmadık gerçekten evladımız gibi artık o da bizim için yavruydu geldiğinde. Eltim ben kedi olan eve gitmem demiş. Bende dedim ki bizim odamızda durur. Yok kabul etmedi. Hiç görmezsin dedik mamasını falan bizim odaya koyarız kapıyı kapatırız. Normalde başkası için yapmam ama ilk defa gelecekler neyse. Yok hanımefendi gene gelemezmis. Diyorum ki gormiycek bile hiç karşilaşmiycak. Biz mevlüt zamanında kalabalikta kaybolmasın kapıyı camı açan olur diye gene bizim odamıza koymuştuk. Gelenlerin çoğu duyunca şaşırmıştı evde kedi mi var diye çünkü anlamadılar bile. Asla kabul etmemiş. Benim ailem yok arkadaşım yok tanımadığım hiç gormedigim komşuya mi veriyim ne istiyorsunuz dedi eşim en sonunda kardeşine. Kaynım da kararını ver söyle bana demiş. Allah'ım sabır ver. Eşimde bizim elimizden gelen bu gelmek isterseniz buyurun her zaman demiş. Kaynimda benim karım kedili hayvanlı eve giremez gelmiyoruz diyip kapatti telefonu suratına. Allah aşkına elimden bu geliyor yani hanımefendi lütuf edecek diye sokağa atmami bekledi galiba. Kayınpederim arıyor kardeşinden önemli mi kusmusler size diyor. Ya konu neyin önemli olup olmamasi değil ki