Kizlar ben ilk başından anlatayım evlenmeden önce hiç böyle seylerim yoktu korkularım vs evlendik 2 ay geçti bı gün sabah eşim sesleniyor bende kalktım yatak odasından çıktım baktım banyonun önünde eşim tam diyecektim sen neden işe gitmedin diye telefonum çaldı yatak odasına girdim telefina baktım arayan eşim tabii ilk defa böyle bişey oldu çok korktum o zaman eve 2 ay gitmedim kaynanamda kaldm o zamanlar aramız iyiydi sonra biraz biraz duzeldim sonra bı gün akşam yemeği yapıyorum eşimin gelme saati baktim mutfak camına biri vuruyor(zemin katta oturuyordum) bende eşim zannettim perdeyi bı açtım vefat eden ablam direk dışarı çıktım sokağı iki kere turladim kimse yok neyse o evden tasindik bu evde de 9 ay oldu oturuyorum o evden çıktıktan sonra korku falan kalmadı bende o zamanlar lavaboya giderken bile eşime soyluyordum buraya taşındık hiç korku falan kalmadı neyse 9 aydır hiç bişey yoktu ama 2 saat önce eşim bebekle ilgileniyor bende antreye geldim sigara icicem baktım tuvalet tarafından bı adam başı önde çıktı mutfağa girdi ben direk eşime dedim evde bı adam var mutfakta eşim elinde bebekle gitti dedim ver çocuğu sen bak ben oturma odasindayim eşim evin altını üstüne getirdi kimse yok kafayı yiyecem artık ben ne yapayım bı hocaya mi gideyim yoksa psikologa mi başına böyle bişey gelen var mı