canım ben ilk anne olduğum zaman hiç bir destekçim yoktu oğlum çok ağlardı bende onunla beraber ağlardım hiç gecmicek sandım şuan 7 yaşında kızım doğdu eşimin işe bile gitmesini istemezdim kızımla yanlız kalmayım diye koca gün ayağımda sallardım uyanıpta ağlamasın diye uyanıncada içime bi sıkıntı girerdi şuan 3 yaşına gidiyor zaman çok hızlı geçiyor inan bana şuan oğlum ve kızım elimden tutup yürüyorlar kocaman oldular bebişinde öyle olucak sadece sabır ve zaman herşeyi akışına bırak sen şuan bebeğinle güzel günlerini değerlendir yoksa lohusalıkta geçiyor bebişlerde büyüyor büyüdükten sonra dönüp arkana bakınca diyosun ki keşke küçücük kalsaydılar bebişinle sana uzun yıllar diliyorum bebişine sıkı sıkı sarıl
Zaman her şeyin ilacı. Acele etmeyin bilin ki bu zor günler elbette geçecek. Siz henüz adapte oluyorsunuz anneliğe. Başlarda uykusuzluk yoracak. Sonra daha kontrollü olacaksınız. Birbirinizin dilini öğrenecek daha koordineli hale geleceksiniz. Öyle bir bakmışsınız kucağınızda bebişiniz varken bir yandan telefonla görüşüp diğer yandan çorba karıştırıyor olacaksınız doğumdan önce size iyi gelen neler vardı mesela? Müzik dinlemek, belki keyifle bir tatlı yemek, dans etmek, kitap okumak? Bir rutin oluşturmak için henüz erken. Ama fırsat buldukça kendinizi motive edecek zihninize iyi gelecek şeylerle meşgul olun tabi bebişin fırsat verdiği zamanlarda . Şu an önceliğiniz bebeğin, kendinizin karnını doyurmak ve dinlenmek. Acele etmeyin zamanın bir an önce geçmesi için. Çünkü siz farkında bile olmayacaksınız zamanın geçtiğinin. Bunu iki çocuklu bir anne olarak söylüyorum. Ben de ilk dogumumda bir daha doğurmayacağım diye çığlık atanlardanım. Hey gidi.. daha oğlum yaşını doldurdu eşime ısrar kıyamet ikinci çocuğu istediğimi söyledim şükür Allah nasip etti. Hiç bir şey kolay değil hele annelik. Ama en güzel zamanları şu an gözümüzün önünde dizimizin dibinde olup doya doya öpüp kokladıgımiz zamanlar. Sağlıcakla büyütün
Annem ve kvalidem de kaldım yine de insan sanki her şey sendeymiş gibi hissediyor ama zamanla geçiyor bir güzel de anne oluyorsun
Biri bir şer dediğinde ben annesiyim doğrusunu bilirim diye cevap verebiliyorsun sabret
Lohusalik değil de hamilelik depresyonum geldi aklıma 3 aylık hamileydim tokat atmıştı eşim hiç unutmam :"(
1,492,179 soru
24,381,879 cevap
348,780 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın