0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,075 puan) tarafından
Arkadaşlar bu durumu yaşayan varsa akıl verebilirmi. Kızım güzel konusuyor her şeyi net anlatıyordu son zamanlarda bazı kelimeleri çıkartırken kekelemeye başladı mesela oturup sakince konuşunca hiç bir problem yok ama ara ara bakıyor bazı kelimelerde takılı kalıyor gibi. Abisini çağıracak A a a ahmet normalde zorlanmıyordu 3 gündür falan böyle. Yaşadınız mi boyle bi durum çok panikledim yardım edin. (Son zamanlarda kendinden bir iki yaş büyük kuzenleri abisi ile oynuyordu kışkırtma sinirlendirme çok oluyordu o mu etkiledi bilemiyorum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
28 aylık kızıma da oldu. Çok şükür geçti bı ay sürmedi. Onun farkına varmasin. 
-Reklam-
0 oy
(8,068 puan) tarafından
Sakın kelimelerini düzeltmeyin bizim 4 5 ay ara ara devam etti şuan çok şükür bir sıkıntı yok. 
(2,075 puan) tarafından
Ay bende neden öyle konuşuyorsun deme falan diyorumdikkat edeyim iyiki söylediniz ya. Günde bin kez ahmet der problemsiz son günlerde abisini çağırırken a a a ahmet diyince kasten yapıyor oyun yapıyor saniyordum
(8,068 puan) tarafından
Ben de öyle sanmıştım canım düzelttikçe çocuk daha çok geriliyor ve kekelemesi daha çok ilerliyor her zaman ki konuşmasını yapıyormuş gibi farzet ve sabırla dinle sakın kızma yavaş yavaş düzelecek Allahın izniyle.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nermin2019 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nermin2019 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hrklts (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 332 göst.
23 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya9519 (360 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,054 cevap

42,918 kullanıcı

Kategoriler

...