0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar ilk zamandan beri sütüm az bebeğim 20 günlük oldu meme sonrası mama veriyoduk doktor 2 meme bi mamaya düşürdü ama bebeğim doymuyor ağlıyo sürekli aranıyo sütü sağıyorum çok az çıkıyo komple mamayamı geçicez acaba bu durumu yaşayan var mı

10 Cevaplar

+1 oy
(7,559 puan) tarafından
O az dediğin süt bile ne kadar kıymetli bir bilsen. Sakın bırakma ne kadar emse kâr. 
-Reklam-
+1 oy
(4,466 puan) tarafından
3 ay meme+mama olarak ilerledik, sütüm ilk 1 ay arttı sonrasında bir artış olmadı. (Medelanın hastane tipi sağma makinesini kullanmama rağmen, hastanelerde kullanılan bir makine) E bebek büyüdükçe de benim süt iyice yetersiz geldi ve aldığı mama oranı artmaya başladı. zaten sonra tamamen mamaya geçiş yaptık 3. ayın sonunda. Sen az da olsa emzirebildiğin kadar emzir, geri kalanını mamayla takviye edersin ama ay sonunda kilo alımı kontrol edildiğinde eğer yeterli miktarda kilo almışsa sütün çok da az değil demektir. Ama mamaya geçersen de tamamen hiçbir sorun olmaz, içerikleri artık oldukça kaliteli. Kendini strese sokma. 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Bunu doktorunla tekrar konus. 
0 oy
(4,803 puan) tarafından
Elinle sagıyosan cok zor anlayamazsın ne kadar geldıgını. 
(125 puan) tarafından
Makine ile
0 oy
(147 puan) tarafından
Beneğim zaten emmiyo bemde sağım yapıyorum süt gelmiyo sıkıyorum süt geliyo en son yabancıların kullandığı pompalardan sipariş verdim takıyorsun o kendi kendine sağım yapıyo kuzenim kullanıyor çok memnun 
(1,384 puan) tarafından
Hangi marka ne diye geçiyor
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Gazdan da ağlıyor olabilir. Günde kaç çişli bezi var
0 oy
(739 puan) tarafından
İlk başta sütüm yetmiyo yok gelmedi endişesine kapılma. Şuan yok. İlk başta güzelce bebeğini emzir. Süt gelsin gelmesin sen emzir. Süt gelmese bile bebeğinle ten teması önemli. Zamanla bir bakıcaksın çoğalmış. Memeden sonra mama verirsin. 
0 oy
tarafından
Öncelikle daha yeni annesin süt kanallari anca açılır. Aktardan kuru dut al kaynat suyunu iç sütü artırıyor ekstra sabahları üç dört hurma ve bolca dere otu ye
0 oy
tarafından
Sütünün az olduğunu nasıl anladin
(125 puan) tarafından
Yerken çırpınıyor 10 dk sonra tekrar ağzı aranıyor
(263 puan) tarafından
Benim bebeğimde şuan 1 aylik gaz sancisindan ememiyor o arada gazı çıkartıp tekrar meme verin bunu bı kaç kez tekrarlayın kendi istemeyene kadar
0 oy
(603 puan) tarafından
Mama versende emzirmeden verme canım. Hem meme reddi olmaz. Az da olsa çok değerli anne sütü. 8 ay meme mama gittik hep. Önce emzir sonra ver mamayı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde SL (1,123 puan) tarafından soruldu

405,634 soru

12,154,180 cevap