Kaynana min kaynanasi çok hasta kadın bezleniyor yerde yatıyor .........
100yasinda üstü var neyse o gelinin elinde bu gelinin de kimse bu kadını sığdırmadı
diğer gelinler alıp yine bir hafta olsa bakıyorlar benim kaynanam bı kere bı gün bile olsa.
Evine ne getirdi ne getirti ben bakamam diyor bakacak halim yok ama görseniz turp gibi vala eşimde diyor binek herkesin elinde perişan oldu
dert oldu oğlanda hayır yok diyor annasina sen öyle olsan ben bakarım diyor neyse öyle bir fırıldak bir kaynana benim kaynanam
Adile Naşit neyse kötü birisi de eşim biz kaynanamda n çıktım eve geliyoruz dedim sen anne ne neden öyle diyorsun o kaynanasını bakmıyor el kızı nasıl ona bakacak
dedim ben bakarım diyor annem olur ozaman annada deseydin anne sende neneme bak diye öyle desen belki vicdan olur annada sende iyi hevesle diyorsun dedim doğrusunu istiyorsanız
ben kaynanasına bakmayan birisine nasıl bakım gelinlere çektirdikleri eziyitleri alah bilir hele bana ben bakmam
ama esiminde simdeden ben bakarım demeside zoruma giti çünkü haketmiyor evet annesi ama gitsin anasının evinde baksın anasına???