0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar ben istanbula gelin gittim 4 senedir ordayım eşimin işi iyiydi ama kiradaydik ev sahibi evden çıkarıyordu 6000 veriyorduk 15 den aşağı istanbulda oturulcak ev yoktu eşim işten çıktı benim memleketime yerleştik senelik 20000 bin kira verdik şimdi 1 sene kira düşünmüycez ama burda eşim iş bulamadı. Babası balıkçı babasına balık alıp sattırıcak yarı yarıya günde 900 getiriyormuş eşimin babası işsiz diye çoo yardım alıyor ben yarısını falan istemem dedi bana günlük 100 tl verirsiniz yeter dedi ama tabi her gün 900 belli değil bazen 500 olur bazen 900 yani her gün 500 den hesaplasak 15 bin yapıyor. 5 bin faturalarımız tutuyor. Eşim de kendine iş araycak ama bankaları kapalı yani sigortali bir işe giremiyor. Yani içimde bir sıkıntı var ordan düzenimi bozdum mesela en basiti evim doğalgazlıydı burda sobasi şofpeni kömürü bir sürü para gidicek kafam allak bullak dua edin bana lütfen şu belirsizlikten bir önce kurtulsak birde alışabilcekmiyim bilmiyorum yani orda çok rahattim Kirayi 6000 bin öderken yani çok bola saça gitmiyoduk ama geçiniyoduk bir şekilde 

4 Cevaplar

0 oy
(2,521 puan) tarafından
Esin civar ilde çalışabilir öyle olmaz mı . Yazdıkların idusununce evet onlarda masraf sonunçta çalışmasında nerden gelicek. Allah yardımcın olsun 
(69 puan) tarafından
İşte sigortalı işe giremiyor
(2,521 puan) tarafından
Anladım canim .zor Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Allah yardımcınz olsun canım yaa. Abim de İstanbul'da kirası 4 binden 15 yaptı , abim onu mahkemeye verdi bekliyoruz. Valla ben de hala kiradayım 3.500₺ den 10 bin yaptı ve keşke buranın köyünde kalsaydım da evim olsaydı ev sahiplerinin tribi çekilmiyor sürekli evine iyi bakma olayı var...

İnşallah size rabbim hayırlı kapılar açılır. İnan İstanbul'da çocuk büyütülmez, iyi hoş ama eksisi çoktur. Kalbini ferah tut 
(69 puan) tarafından
İnşAllah canım. Birde şimdi küçük yerden büyük yere gittiğim için oranın imkanlarına alıştım orda kimseyle işin yok yeri geldi evini dağınık bırak çık gez yada ne bileyim istediğin gibi hareket et burda dedikoducusu var bilmem nesi var küçük bi mahalle çok sıkıntıya soktum kendimi
(1,118 puan) tarafından
Allah yardım etsin. Evet o konuda haklısın büyük şehirlerin en güzel yanı bence kafanın istediği gibi ev çıkıp ğezebiliyrsn....
Allah yardım etsin ama İstanbul hiç yaşanılacak gibi değil... Ama yine de katlanmak gerekeçek rabbim yardım etsn
(69 puan) tarafından
Amin canım rabbim hepimize yardım etsin
0 oy
tarafından
Hangi il canım şuan ki evin 
(69 puan) tarafından
Tekirdağın ilçesi
0 oy
tarafından
Bizde yakin zamanda tasinacaz her gece düşünmekten kafayi yiyorum nasil olacak diye
(69 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah
tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 295 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (683 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 542 göst.
23 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,406 puan) tarafından soruldu

409,485 soru

12,308,116 cevap

38,623 kullanıcı

Kategoriler

...