Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_7e59c009fafa6bfc9fab16ed9d1529c4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Hemoroid miyim ilk defa yaşıyorum emin değilim-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,009 puan) tarafından
Kızlar afededizniz dün lavaboda vajin.a ile makat arasında bir et parçası fakrettim ama isin tuhaf yanı ağrı vs bir durumum yok hemoroid mi acaba diye düşündüm siz bilemezsiniz tabi ama şunu sormak istiyorum küçük bişey hemoroid hep ağrılı diye duydum acaba süreci nasıl ağrısız mi başlıyor lütfen bilgi verin 

2 Cevaplar

0 oy
(406 puan) tarafından
Olabilir canım ağrı olmadan meme oluşuyor sonra ağrı yapıyor. Doktora göstermekte fayda var
(1,009 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Hemoroid makatta olur canım direk içinden dışarı et parçası çıkar ve dışkılarken aşırı ağrın olur inanki hemoroid olsa anlarsın yani hatta onu geç çatlak bile olsa anlarsın bence başka birşydir o
(1,009 puan) tarafından
Bakalım inşallah korkulacak bişey değildir çocuktan sonra panik atak oldum huzursuzlasiyorum
(4,228 puan) tarafından
Bişey çıkmaz inşallah canım belki de hemoroid başlangıcıdır doktor daha iyi bilir tabi kadınlık hali hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler benimde sezeryan oldu ondan sonra 3 ay kabızlık çektim ne çatlak vardı ne bişey ama her seferinde kanamam oluyordu yavaş yavaş geçti
(1,009 puan) tarafından
İnşallah sağol canım ben de hamikeyken kabizdim çok zorluk yaşadım gaz sancıları yüzünden acile kaç defa gittim inşallah bu da önemsiz biseydir insan anne olunca sağlığının kıymetini anlıyor
(4,228 puan) tarafından
Kesinlikle Rabbim evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah
(1,009 puan) tarafından
Amin hepimizi inşallah teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
13 cevap 486 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.

413,963 soru

12,459,756 cevap

46,663 kullanıcı

Kategoriler

...