0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Hayırlı geceler ben buradan sizelre danışmak istiyorum. Pazar akşamı eşimle tartıştık tartışma sebebimiz ise biraz açarak anlatayım. Biz yeni bir araç aldık eşimin bir arkadaş grubu var hanımlarıyla birlikte görüşüyoruz. Hepimizin ekli oldugu bir WhatsApp grubu var. Oradan perşembe gününden yazıyorlar ki illa size kahvaltıya gelelim. Zorla davet ettirdiler sabah 6 da kalktım hazırladım kahvaltıyı neyse oturup kaldılar evde. Akşam saat 4 gibi yemek mevzusu açıldı. Bilmem nereye gidelim dediler normalde herkes kendi yedigini ödüyor pahalı bi mekan gidelim dedikleri. Neyse karar alınırken yeni araba almıştık dediler ki sizin arabayı dogrultuyoruz siz ısmarlıcaksınız bende dedim durumumuz yok kahvaltıyı sayın yemek ısmarlayamayız dedim. Neyse bunu dememe ragmen gidildi masada da aynı şey söylediler bende açık açık eksi hesaplardan çektik zordayız o işi geçeceksiniz olmaz dedim. Neyse eşim msj attı sert çıkma öderler onlar öyle takılıyorlar dedi. Veee hesap 2 bin küsür geldi ve eşim ödedi sadece. Eve geldim tartışmaya başladık eşim bi eşya fırlattı gözümün kenarına geldi bu arada gruptan çıktım ben böyle insanlarla görüşmek istemiyorum diyerek asıl kavga sebebi benim gruptan çıkmam onu rezil etmişim. Neyse geri telefonumu aldı çocugun elindeydi yanlışlıkla çıkmışım diye msj attı aldırdı geri gruba. Gece 5 gibi lavaboya kalktım gözümün kenarı mosmor sen misin bunu yapan dedim gittim darp raporu ve uzaklaştırma aldım. Bu arada 5 aylık hamileyim ve 1 yaşında bebegim var. Neyse konu kapandı akıllanır vs diyorum. Ev 3 katlı müstakil yukarıda kayınvalidem oturuyor yanına çıktım. Kayınvalidem dedi ki kızım yanlış anlamada hesabı kim ödedi onlar buradann planlı gittiler. Ben duydum bi arkadaşınız şu köşede kocasıyla konuşuyordu. Kocası...... A ödetiriz demiş. Yani eşime. Ben bunu duydum bende şalter attı hem onların hanımlarına hem toplu gruba yazdım kuyruk düzeltme adına bize hesap kitlediniz bunun uslububöyle  degildir. Eşimle tartıştık durum yokken böyle 2 bin hesap ödenir mş mal sahibinin içinden geleni ısmarlaması ile kuyruk düzeltilir vs eşim sizin yüzünüzden çıkan tartışma sonucu darp etti beni karnımda bebegimle. Kim sebepse hakkım olsun Rabbim sizden çıkarsın dedim gruptan çıktım.  Sizce ne yapmalıyım boşansam mı evlatlarım için kalsam mı bi fikir lütfen
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevaplar

0 oy
(686 puan) tarafından
Başkaların yüzünden tartışma cıkmış bence hemen boşanma kararı alma saglıklı düşün derim şimdi ara bulucular cıktı onlara danış daha saglıklı olur destek al eşin hatalı karşılıklı konuşun ortaklaşa karar alın sürekli şiddeti varsa durma tabi yanında şiddetli bir evde oturulmaz cocuklar acısındanda saglıklı olmaz biz burdan nekadar fikir verebiliriz eşini sen iyi tanıyorsun 
-Reklam-
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Bosan diyemem ama o arkadas grubuna yazmakla çok ama çok doğru yapmışsın valla yumuşak yüzlü erkegin derdi de başka bizde de ben öyleyim eşim yumuşak yüzlü her şeye müsait benim tahammülüm yok fırsatçı insanlara bizde de şöyle oldu mini fırın camimiz kirikti eve adam çağırdı adam geldi sadece baktı ve yapmayacaksaniz 260 TL ödeyeceksiniz dedi eşim tlf nosunu isteid nakitim yok karttan öderim dedi ben de çok sinir oldum adam gidince eğer ödersen inşallah eve gelip beni ölü bulursun dedim canıma tak etti sağa sola savurduklarinla kendime istediğim herşeyi alırdım dedim 
tarafından
Ayy yuh kız bir cam içinde öldürmüşsn kendini
tarafından
Ay evet çok para değil yani abartma
(1,007 puan) tarafından
işte siz bu kadar biliyosunuz millet enayi yerine koyup 5 yerine 45 istiyor benim çocuğumun rızkı niye fırsatçılara gitsin
(1,007 puan) tarafından
İlk defa olan bir şey değil hayır diyemiyor insanlar enayi yerine koyuyor ben alacağım şey için beklerken millet onun bin katını durduk yere istiyor akılsız olan hesabını yapmaz bir kerelik bişey degil
(1,007 puan) tarafından
Aç olan ne yemez tok olan ne demez
(577 puan) tarafından
Haklı çok sinir bozucu bir durum.insanlar çok aç gözlü artık nerden ne koparirim kimi dolandiririm derdinde.hep dolandırılan eşi ise ve önüne gecemiyorsa bu durumun çok haklı
(1,007 puan) tarafından
Valla çok haklısın ben eşime diyorum bu da bana göre kumar yani insanlara bile bile haksız para vermek az da olsa çok da olsa bizim rizkimiz kendine pantolon almıyor kendine de yazık
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Hata ikinizde de var benim eşimin bir huyu var asla birinin yanında para mevzusu yapmaz hesap kitap işlerine girmez bu durumda da kaldı ki ben arkadaşlarının yanında ödeyemeyiz diye tepki verecem o da çok sinirlenir, eşinin hatası ise vurması ne olursa olsun vuramaz hele ki hamilesin , öncelikle o böyle bı durum için arkadaşlarının yanında rencide olmuş olabilir, yani ben olsam bende affedemem ama onun sevmediği bir şeyi yaptığım için sanırım ilk hatalı ben olurdum böyle bı durumda 
0 oy
tarafından
Bunu milletle değil eşinle çözmen lazım eşin evinin hesabını bilmiyor mu?? Kii anladığım kadarıyla eşin sorun etmemiş sonuçta arkadaş ortamı eşli görüşüyormussnz zaten bugün sana yarın onlara he bu kişiler insan kullanıyorsa görüşme yada kabuk etmeyin istedikleri kadar ısrar etsinler kaldı ki kocana söyleyeceğim şeyleri gidip gruba yazmam eşini rezil edecek şekilde 3. Kişilere yazıyorsun bence yanlış yapmışsın kendi kendine bu raddeye getirmişsn. Araba almışsınız eşin 2 binide gözden çıkarmıştır 
0 oy
tarafından
Ay kanım dondu ya. Eşin bu kadar yumuşak olmasa bunlar eşini öyle bilmese hesabı odetemezdiler eşine.  

Senin suçun karışmak olmus . Bırak essek gibi ödesin.  Millet için karısı ile kavga eden darp eden insanlardan nefret ederim süründür kocani eve alma.  Bu ne vahsilik ya sinirim bozuldu sabah sabah. Sen çok iyi yapmışsın Mesaj atarak.  Arayan olursa da engelle.  Rezil insanlar bı de köşede plan yapıyorlar.  
0 oy
(2,273 puan) tarafından
Valla başımın gözümün sadakasi olsun demek bu olurdu herhalde öyle diyip gecebilseydin tartışıp dengesiz eşin gözüne bişey atmazdi belki 

İkinizde suclusunuz baştan sona eşin nasıl kadınlarla aynı grupta olabiliyor yada seni adamlarla aynı gruba neden alıyor yani cokmu gerekli arkadaşının eşinin numarası olması bana göre değil hata burdan başlıyor 

İkinci olarak eksilere düşüp kartlardan içeri girdiysem.ustune birde 5 aylık hamileysem o kahvaltıya da almazdım öyle insanları senin suçun eşin varken onlar daha evindeyken yemeğe çıkalım demisken direk durumumuz yok demen madem evine misafir kabul ettin böyle bir cümle kuramazsin eşin de yazmış sana güzelce sert çıkma diye tepkilerin bence de çok fazla kaç kişisiniz bilmiyorum ama alt üstü 2 bin lira sonradan bile paylaşarak verirlerdi belki eşine yemiş içmişsiniz hakkım olsun diye mesaj atıyorsun tamam onlar yüzsüz ama sana yakıştı mı sence bu hareket o gün hiç tepki vermeden kendinde eşine de mantıklı bir şekilde konuşarak aranıza mesafe koyabilirdiniz sessiz sedasız

Saçma sapan hareketler yüzünden boşan diyemem 
(18 puan) tarafından
Şöyle ki ciddi anlamda durum yoktu aracı alınca sadaka verelim dedim sonra 3-5 ihtiyaç daha oldu  bana delikli kuruş yok dedi. Yani başımın gözümün sadakası olsun diyecek bir durum yok ortada. Kahvaltıya da zorla davet ettirdiler bir önceki gün akşama çaya gelelim Bisküvili pasta yap vs yazdıklardı uygun degilim dedim sonra yine bi muhabbet geçti sürekli geri çeviriyorum onlarda yüzsüz yüzsüz ısrarka davet beklediler. Bu durumlarda agırlık erkekde olmalı diye düşünüyorum o net tavır koyarsa bir daha kimse teklif etmez ama eşim zaten oturalım yiyelim içelim modunda. Masada da direk araç benim oldugu için ismimle hitap ederek sen ödeyecekmişsin vs dendi o yüzden cevap verdim bende. Toplamda 3 aileydik ve verecek olsalardı orada ifade ederlerdi hesap zamanı pişkin pişkin oturup gitmediler ilk dışarıda yemek yenmesi vs degil hepsi aynı anda kalkar hepsi ortak derdi öderdi. Paranın geri gelecegi vs yok yani.

İlgili bir soru bulunamadı

413,868 soru

12,457,598 cevap

46,547 kullanıcı

Kategoriler

...