Apartmanda Bi çocuk var. Gerçi bir sürü var da, bir tanesi kendini araba zannediyor sanırım. Araba sesi çıkartıyor apartman boşluğuna geçip. Bi de boşluk olduğu için daha çok yankı yapıyor. Kapıyı kapatsam da içeri ses geliyor. Bir de ben ne zaman kızımı uyursam ki zaten zor uyutuyorum. O zaman herhalde benzinini mi fullüyorlar napıyorlarsa çocuk başlıyor bağırmaya. Bi kez uyardım. Evde bebek var yeni uyuttum sessiz ol dedim. Ama çocuğu görmedim kim olduğunu bilmiyorum. Apartmanda Bi karşı komşumu Bi de üst komşumu tanırım zaten. Çocuk bağırırken kapıyı açtım söyledim çocuk da sustu. Gıcıklığına mı yapıyorlar ne. Kapının önüne gelip sesli sesli gülüyorlar. Bi kez de kadının biri herhalde bana laf söyledi. " gel oğlum gel ses yapma Bi onlarda bebek vardır rahatsız olmasın" gibisinden bir şey dedi. Benim kapımın önünde dediğine göre ve karşı komşudaki en küçük çocuk da 20 yaşında olduğuna göre bana demiştir diye düşündüm. Aşırı sinir bozucular ya. Merdivenleri takır takır inerler savaşa gider gibi. Kapıları han kapısı gibi çarparlar. Allah aşkına bu ne ya insan az düşünür, empati kurar.