0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (10,240 puan) tarafından
önümüzdeki ay düğün var antalyada eşim gitme demişti bende tm dedim ama dün ben 2 günlük izin alacam gideriz dedi annem ve babam gitcez önümüzdeki ay

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani? Mutlu mu oldun onu mu paylaşmak istedin anlamadım ☺️
(10,240 puan) tarafından
evet hep ev sıkıldım artık
tarafından
Ne mutlu sana o zaman canım. Bebişin de hayırlı olsun bu arada❤️
(10,240 puan) tarafından
sağol canım kalp atışı yok ben 6 haftalık 1 günlük sandım ama 2 hafta sonra bida gel dedi
-Reklam-
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Ne güzel ince düşünmuş canım ☺️

Gittinmi randevu ya bebiş için 
(10,240 puan) tarafından
aynen yorulcem şuan düşünüyom uyuma nasıl olcek oğlum yanımda uyo ona da ayrı bi beşik lazım kücük bişey olabilir
(15,384 puan) tarafından
Canım naçizane kesmişken gece beslenmesını de kes. Bi daha uğraşmamiş olursun ben geç kaldım doğum yakın. Yatağını da yavaş yavaş ayır memeyi unutunca. 18 aylık bir yaşında ayırdım sütten unutunca odasını ayırdım o konuda rahatım bi gece beslenmesı yoracak beni
(10,240 puan) tarafından
yatak ayırma cok zor olcek benim icin işallah alışır yavaş yavaş başlıcem herşeye
(15,384 puan) tarafından
Doğuma daha var yavaş yavaş alıştırirsın önce memeyi gece beslenmesını hal et unutunca ayırırsın yatağını . İkinci bebek gelince daha rahatlaman için şimdi yapmak lazım ben keşke bezden kesebilseydım kaldı artık
(10,240 puan) tarafından
anladım canım işallah lazımlık aldık bugünde bizde onuda öğretcem
0 oy
tarafından
Kız insan bir duygu belirtisi verir ya :D bende salı günü gidiyorum canım memleketime
(10,240 puan) tarafından
orası kendi memleketim diğil canım akrabamız orda duruyo sadece ama ıyı olcek hep ev sıkılmıştım antalya şuan sıcakmıdır bir kere gitmiştim cok sıcaktı önümüzdeki ay gitcez
tarafından
Gündüzleri sıcak da bir aya serinler artık
(10,240 puan) tarafından
tm canım sağol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
1 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll. (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.