0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
5 yaşında coğu dişi çürük kimisi derin çürük :(( doktora götürdüm dökülmesi nekadar sürer belli deil apse olursa hepten sıkıntı dedi uyutarak yapılacakmış durmuyo zaten en fazla 1 bucuk saat dedi napıcam okadsr canım sıkkın ki narkozdan nasıl uyanacak o ağrılara nasıl dayanacak Allahım bana sabır ver yaptırsam mı kararsızım bişey yediği zanan içine kaçıyor ağlıyor cok acıyor diye oyuk dişleri napsam yaa bu arada Ankara yız varmı bildiğiniz yer 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu durumda yaptırmak zorundasın cnm yeni gelecek dişlerini etkileyecek bu durum yoksa hemde o dişlerle yemek yiyemedigi için yeterli beslenemez nasil böyle çürüdü şekerli tatlı şeyler çok mu yiyor
-Reklam-
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Üç yasindski kızımın dişlerinde öyle bazı sebeplerden dişleri kırıldı. İçine yemek giriyor Dr birşey yapamıyor kucul oldgu için bizde elimizden geldiğince cektirmiyoruz çene yapısını değiştirir.arada iğne vuruyo acile götürüyoruz onun dışında çok şükür çok sık tekrarlanıyor. Çok sık olmuyorsa çekim önermiyorum ki Dr karda soyluyor
tarafından
Çekim olmucak dolgu bazılar cok derin çürümüş kanalda olabilir o içerde belli olur dedi
(2,521 puan) tarafından
Yaşı biraz dhaa büyük sizin .dolgu uygun diyorlarsa size kalmış birşey diyeme pek osonrada dusermi  dişi (düşmesi gerek) sordunuzmu
0 oy
tarafından
Canım o kadar çürütene kadar neden bekledin ki keşke önlem alsaydın 
tarafından
Ağzını 2 yaşına kadar acıp baktırmadı lokma tuttu vermedi tükğrmedi de sonra sonra kıza kıza alıştırdım napim canım zor cıcuktu
0 oy
(2,865 puan) tarafından

Gece süt mu içiyor şeker çikolata çok mu yedi egee böyle yaptıysanız çok normal böyle olması. Şimdiki dişleri yapıldıktan sonra düşüp yerine çıkanlar yine aynı olur önce buna je sebep oldu onu çözmeniz lazım.

Uyutularak yapılması mecburi bir basit dos çekiminde bile sorun yaşanıyor o dişler uzun uzun kanal tedavi yapılacak muhtemelen. Çekilirse dişlerde kayma olur o yüzden çekemiyorlar bu tedavi yapılması lazım 
tarafından
Lokma tutup neredeyse 3 yaşına kadar fırcalatmadığı için dişlerini cok inat ve canı tatlıydı uyutarak yaptıklarında içerde cok korkuturlarsa canı yanarsa cok üzgünüm yaa

İlgili bir soru bulunamadı

410,437 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...