0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Kızlar bugün eşimin pantolonun içinde flashi kalmjs makina da çıktı halbuki bakmistm. Çalışır mi sizce ya eşime desem bana kızar  :(

7 Cevaplar

+1 oy
(1,431 puan) tarafından
Ben eşime özellikle tembih ediyorum, kirliye atarken ceplerinde bir şey bırakma. Pantolonu ters çevirip öyle at diye. Biraz da kendileri sorumlu olsunlar eşyalarından. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Denemeden bilemeyiz :(

(1,475 puan) tarafından
Leptopuda acamadm ki bakaym
0 oy
(7,438 puan) tarafından
İçini aç kurut ıslak bırakma ben araba kumandası yıkadım iki kez çalıştı içini kuruladik 
0 oy
(860 puan) tarafından
Bisey olmaz bence benim kulaklık makinede 2 saat yıkandı ama çalıştı. Güzelce kurula makinede kalmış demeyin bile
tarafından
Hangi kulaklık benim bulutut kulaklık yıkandı ama calismadi
(860 puan) tarafından
Kablolu kulaklık ama blutut olanda vardı oda yıkanıp cıktı çalıştı
tarafından
Nasıl yaptın calisti
(860 puan) tarafından
Makineden çıkınca birkaç gün bir yere koydum taktım çalıştı hatta güneşe koymuştum
tarafından
Bende öyle yaptım ama calismadi
0 oy
(777 puan) tarafından
Televizyonun arkasına takıp bakabilirsin
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Kurumasını bekleyip öyle deneyin 
0 oy
(4,533 puan) tarafından
Eşin neden sana kızsın ki? Önemli birşeydi madem, geldiğinde pantolonu ortaya bırakmak yerine, önemli gördüğü şeyi çıkartıp düzgün bir yere kaldırsaydı. Allah aşkına bu kadar tepkisiz olmayın, bu kadar çekinmeyin. Çalışmama ihtimali bar tabi yine de saç kurutma makinesiyle kurutup bir dene.
(580 puan) tarafından
Sizde hiç demeyin boşverin onun düşüncesizlgi kendisi alsaydı madem. En iyisi çıkarın başka bı cebine yada giyeceği neyse onun cebine tekrar koyun nerden bilecek derse ne bileyim de hiç de oralı olma yapcak bişey yok olan olmuş sen dediğimi yap:)
(4,533 puan) tarafından
çakallığa bak :)
(580 puan) tarafından
Hahahja kusura bakmayın sizin yoruma yazmışım ben öyle yapardım aman banane:)))

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 44 göst.
0 oy
5 cevap 99 göst.
26 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde kaavimsi (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

410,029 soru

12,327,867 cevap

39,149 kullanıcı

Kategoriler

...