0 oy
73 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,714 puan) tarafından

Artık belkide bu postlarimi ciddiye alip yazmaycaksiniz  :D neyse ya uzatmadan Ada  ve masal ismine hala takili kalmışım hani diyolar ya Ada ismi aslında pek bi anlamı yok. Ada deyince aklimzia etrafi sularla cevirili kara parçası aklimiza gelir. Ve oylede. Bugün internetde ayse aycin turannin ada ismiyle oynadigi karagül dizisi aklima gelip karakterini okurken  dışa vurumu kız kardeşi gibi değil... Tıpkı isminin manası gibi, kendine has, özgür ve güzel bir genç kız...diye anlatiliyordu o yuzden bana cok anlamlı geldi denizin ortasında akra parçası gozumde dahada anlam kazandı ama oda kendine ozel deyilmi aslında:) bilmem anlata bildimmi ama masal ismide aklimda vsr hala seçemedim. Masal boşuna soylenmiş soz olarak gibi geliyo bana ama seslenmeside cok guzel ben nasıl karar vereyim oğluma kura çektirdim ilk ada cikti sonra masal masal defalarla masal çıktı 3 defa çektirdim ama halada yine kararsızım

3 Cevaplar

0 oy
(18,166 puan) tarafından
Masal güzel bence 
-Reklam-
0 oy
(5,655 puan) tarafından
Kızımın adi Elif Ada   kaynanam Elif koydu ben de Ada seslenince  Ada kulağa hoş geliyor  cnm
(1,714 puan) tarafından
Bizlerde yok ama öyle çift isim garip geliyo zaten birimi cagircaklar ama turklere ozel bu cift isim size hos geliyo tabi:)) ben o yuzden birini seçmek zorundayim oğlumun ismi A harfiyle basladigi için buda a olsun istiyom bi tarafdanda masalda tatlı geliyo
(5,655 puan) tarafından
Bende cirf isim sevmezdim kaynanamı kıramadım tutturdu elif diye bende ada oldu Elif Ada
0 oy
tarafından
Bende kızımın ismini Elif Ada koymak istedim ama eşim izin vermedi Ada erkek ismi gibi geliyor diye 

Ikiside güzel bence 
(1,714 puan) tarafından
Ada ben daha cok kzilarda gordum unisex isim evet ama daha cok kizlarxa koyuyo ay bu eşlerde elif ada cok guzel olurmus peki ne oldu kiznin adç
tarafından
Gel de kocama anlat Elif oldu sadece :))

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 485 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 221 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 212 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 405 göst.
17 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,425,001 cevap

45,423 kullanıcı

Kategoriler

...