0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Hiç kullanmadım kullanan var mı? Kilo aldırıyor mu? Adeti düzenliyor mu gerçekten doktor adet için verdi bana ama hiç kullanmadim gebeliği düzenli kullanımda önlüyor mu 

1 cevap

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım ilk başta bende tedirginim ama bir senedir kullanıyorum 
(1,083 puan) tarafından
Mesela hiç saatinde almadığınız zamanlar oldu mi bende kullanıyorum memnunum ama biraza iştah açıcı
(2,518 puan) tarafından
Saatinde almadgimda o gün başka bı korunma yöntemi ile ilişki olurdu bı sonraki gün yine aynı saate içerim
(4,143 puan) tarafından
İlla saatinde mi almak gerekiyor yoksa o gün yatmadan alınması yeter mi ya
(1,083 puan) tarafından
Aynı saate olması şart mi
(4,143 puan) tarafından
Bende merak ettim valla ben hep unutuyorum tam yatarken aklıma geliyor
(1,083 puan) tarafından
Bende kullanıyorum eşim evde değil 2 gün sonra gelecek ondan merak ediyorum ama haplar iydir ama ilk 3 ay kilo alabirsin bira kilo aldırıyor
(2,518 puan) tarafından
Aynı saatte alınması gerek canım vicuda onu Ayn osaatte vermezssen akşam icsende bı faydası olmaz o yüzden çoğu kişi hamile ksliyo yine
(4,143 puan) tarafından
Yaaa iyi ki söyledin ya ben o gün almak yeterli diye biliyordum ilk kez kullanıyorum
(2,518 puan) tarafından
Ben hergun saat gündüz 1de alıyorum mutlaka. Eşim evde değilse o gelmeden iki gün önce başlıyorum yine içmeye aynı saatte
(4,143 puan) tarafından
Bende mesela  gece 10 ile 11 arasında alıyorum bazen de yoğunluktan unutuyorum 12 yi filan buluyor etkisi olmaz mı acaba bu ay başladım
(2,518 puan) tarafından
Drlsr genelde tam saatinde vicuda verilmesi gerektiğini söylüyor gerçekten bu d. Kontrol hapı biraz rikskli tam saatinde almak lazım
(2,518 puan) tarafından
Bı saat belirle ya tam 12 de ya tam 11al . Ben gündüz 1de önce genelde hep evde olduğum için kendimi garantilemek adına 1 içiyorum hep
(4,143 puan) tarafından
Bu korkuyla dikkat ederim artık:))
(2,518 puan) tarafından
Ben artık güveniyorum bir sene oldu içiyorum saatine dikkat et yeter
(4,143 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatcee00 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 973 göst.
0 oy
4 cevap 277 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BetusMoms (4,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,461 soru

24,031,063 cevap

328,693 kullanıcı

...