Niye abartı olsun canim aaaaaaa ben kizima dis bugdayi yaptim balon zincirin3 balon sisirdik. Masayi donattk dolmalar kekler disli ve seker hamurlu kurabiyeyi bile kendimiz yaptık gorumcem sade eva kagitlarina diş cizip kesti kürdana yapıştırdık kurdanlari 'da cupcakelere sapladik yasin yaptirdim magnet yaptirdim pasta yaptirdim organizasyon tutmadim ama organizasyondan daha güzel bi is cikardik canım görümcemle :) simdi aynisini ogluma da yapicam yasin ve magnetler yolda balonlar kiyafetler herşeyi aldim sadece konusma balonu kaldi onu da carsidan alicam insallah. Kizimin 1. Yasinda anneannem vefat ettjgi icin kutlamak icimden gelmemişti 2. Yaşını yine ayni şekilde kendi emegimle kutladim ve 3. Yasini da oyle yaptim yani organizasyon tutmasam da ayni masrafi elimin emeği ile yaptim yjne olsa yine yaparim hep yaparim onlari dunyaya bidaha getirmicem herseyi ani kalsin istiyorum ve sırf bunun icin kizima 3 yas cekimi ogluma da sünnet çekimi yaptirdim hatta esim icinde kalmasin diyip album yaptirmak istedi :) hersey cocuklarimiz icin valla hic biseyden geri duramam :D abartiyosun diyenlere kulak asma icindde kalmasin tut organizasyon ve yap Bence simdiden iyi ki doğmuş prensesimiz♡