0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Şimdi kızlar Allah'tan bana gelmemiş bende gitmemisim bzm bir komşu var bayada zengin taşındı herşeyini sıfırdan düzdü gitti (kadında yaşı var )

diğer komşularda ona ev görmeye gidecekler bnm karşı  komşuya gelirken marka olmayan battaniye bide iki tane basit tek renk kupa getirmiş ev gormeye bide çocuğu görünce eline üç beş kuruş para vermiş kocasi 

Şimdi birlikte gideceği  komşular diretmis illa karacadan al iki parça da alsan karacadan al kadının kucuk çocuğu var kutu kutu mama yer bez öyle kocası tek elden çalışıyor büyüğü var okuyor öbür komşular zengin onlara koymaz ama illa karaca diye tutturmalari çok abes ya 

Herkesin bütçesi bir değil bende dedim böyle gideceksen hiç gitme böyle ev görmesi mi olur e napim illa bunu söylüyorlar diyo bende s.lakmsn ne diye onlara soruyon kendince al bütçene gore bişey götür beğenmez diyo beğenmezsede başkasına götürür oda sana marka bişey getirmemiş ki çok şaşırtici değil mi ya 

Bana mı tuhaf geldi 

5 Cevaplar

0 oy
(19,918 puan) tarafından
Herkes bütçesine göre alır. Kimse de bana bunu getirmiş diyemez. Çok ayıptır böyle şeyler. Begenmiyosa kullanmaz isterse çöpe atar. Ama insanın yüzüne karşı beğenmedim denmez. Teşekkür edip koyar kenara. Niye zorluyolar ki marka olsun diye . Ayip
-Reklam-
0 oy
(14,674 puan) tarafından

O getirseydi neyse de kendisi ucuz bir şey getirmiş :) 

0 oy
(9,108 puan) tarafından
O karaca al diye diretenlere ne ki. Çok saçma yani size ne.. millet ne kadar rahat .
0 oy
(4,359 puan) tarafından
O zengin ya markasiz hediye yakismaz ona zihniyete bak

İyi demissin canm ne ekersen onu bicsrsin oda zenginse madem marka hediye alsaymis komsussuna ne getirdiyse oda ondan gotursun
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Benim başkasına alacağı mev hediyesinden komşuma nee kimene ben düşünüp alamazmiyim .çok gereksiz siz istediğinizi alın 

İlgili bir soru bulunamadı

410,045 soru

12,329,001 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...