0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından

https://www.hepsiburada.com/dolu-7-in-1-oyun-parki-pm-HB000009FK06

Hanımlar bu oyun parkı nasil eve almayi düşünüyorum kışın oğlumu dışarı çok çıkarmayacagim evde oyalayabilmek için 

11 Cevaplar

0 oy
(2,143 puan) tarafından

Resim yok ki:angel:

(256 puan) tarafından
Link ekledim
(2,143 puan) tarafından
Oğlum küçükken çok istemiştim ama kısmet olmadı evin müsaitse neden olmasın hele bahçesi varsa gayet güzel bence
(256 puan) tarafından
Bahçesi var ama kışın aşırı kar yağıyor dışarı çıkamıyoruz o yüzden oglum icin ayirdigim bos bi odaya koymayı düşünüyorum
(2,143 puan) tarafından
Anladım güzel bence en azından oyalanacak bi şeyi olur evin içinde
(256 puan) tarafından
Evet bende o yüzden almak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,801 puan) tarafından
Resim yok canım
(256 puan) tarafından
Link ekledim canım
0 oy
tarafından
Çok güzelmiş oğlun kaç aylık ben daha çok resim akılı tahta yükselen zeka oyunlari kartlar aldim
(256 puan) tarafından
21 aylık parkı çok seviyor ama çok uzak evimiz parka en yakin 1 km var ordada köpekler çok fazla gidemiyoruz
tarafından
Vala almak istiyorsan yerin varsa al cnm
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ortada masa olmayan Pilsan marka var bende. Çok memnunum. Büyük oğlum parkı çok seviyo. Onun için almıştım ben de. 
(256 puan) tarafından
Benim oğlumda çok seviyor parkı ama cok uzak ve çok fazla köpek var gidemiyoruz o yüzden
(9,108 puan) tarafından
Salıncak ve kaydırak çok aktif kullandık. Boş odan var mı evin müsait mi bunun için. Kaba biraz çünkü
(256 puan) tarafından
Evim büyük boş çok fazla odam var birine kurmayı düşünüyorum
(9,108 puan) tarafından
Çok iyi o zaman canım. Benim de boş bir odam vardı..oraya koymuştum. Baya oyaliyo çocukları.
(256 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim alıyım o zaman bunu
0 oy
(656 puan) tarafından
Yerim olsa bir sekilde taksit maksit alirim cok guzel 
(256 puan) tarafından
Yerim var birkaç odam boş o yüzden hoşuma gitti
(656 puan) tarafından
Ne yalan soyleyeyim ben bayildim ama evde oyle bir alanim yok belki balkon
0 oy
tarafından
Bunu alırsan çocuk parktan soğur sosyallesemez bırak herseyin yeri kendinden kalsın neyin ne olduğunu bilsin :)) eğitici şeyler al 
(256 puan) tarafından
Sosyal bi bebek ama kışın bulunduğumuz yer dize kadar kar oluyor dışarı o yüzden cikamayacagiz evde oyalanmasi icin bu tarz biseye ihtiyacım var aşırı sabırsız bi bebek oyunları 10 dakika oynar sonra sıkılır başka şeye döner
tarafından
Evin büyükse al o zmn
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Bence seviyorsa al. Ben gecen yil aldim. Cok iyi oldu. Kışı atlattik. Bu yil tekrar kurdum. Arabalarini kaydiriyor. Ayiciklarini salliyor. 
0 oy
tarafından
Hele kişin cicuklar için eziyet oluyor resmen iyi yapmissin
0 oy
(121,812 puan) tarafından

bahce icin  sanki :silly:

0 oy
(984 puan) tarafından

image

Bizim ki Pilsanın  çok işimize yarıyor gelen misafir çocukları da oynuyor yerin varsa al derim 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Merhaba hanım efendi aldınız mı memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum 2 buçuk yaşında kızım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anonimmm (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
4 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Mtfaktakianne (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.

401,535 soru

12,018,701 cevap

36,223 kullanıcı

...