Nooo canım kayinvaldemler Ankara'da eşim bir rahatsizlik geçirdi evim ayrı olduğu halde başka sehirdeyiz biz o şehirde tedavi i gördü bir yıl kadar ama o bir yılı bana sor yani ben iş konusunda yapmadığım halde çok iş beklemedi kaynanam çünkü kendi evi olduğu için işi geç ama ben çok bunaldım ya çok kötü birlik yaşayanlara kolaylık versin sigara icemezsin her yerdeler sürekli iki dk balkonda yanlız keyif yok evdeler sürekli sonra TV'den bir film birşey açsan hemen ne izliyorsun gelip hemen müge anliya dönüyor, yani orda köşe yastığı gibi birşeysin varlığın hiç yok hayatın yok oluyor ,iş yapmasan bile çok bunaltıcı bir olay kendine ait bir vaktin bireysel birşeyin olmuyor ,baskı çok fazla o öyle olmaz bu böyle olmaz , herşeyin içinde oluyorlar derin bir baskı altina giriyorsun asla tavsiye etmem iş baskısından ziyade büyükler oldugu için doğru düzgün yatamiyorsun evde, TV açınca iki dk sonra biri gelip değiştiriyor, eşinle birebir vakit geçirip keyif yok ,sarilamazsin öpemezsin herşeyin içindeler ya,yattigim saat onlara göre kalktigin onlara göre, o iş bile çok sıkıntılı sanki biri dinleyecek gibi bir rahatlık yok sonrasinda banyo yapsam utanıyorsun gece gece,sanki evli değilsin o evde evlilik hayatı denilen birşey hiç yok gibi oluyor, sigara vs içilmjyor rahat rahat bir nefes alayım bir keyif yapayım yok bizimkilerde öyledi en azından eşimin annesi yaşlı anlamıyor çoğu şeyi geri kafalı, birşey demese bile insan rahat hareket edemiyor geriliyor baskı çok oluyor canım asla aklın varsa kabul etme evliliğin bozulur biz mecburiyetten tedavi için kaldık ama bitsin diye gün saydım resmen evime dönmek için