İyi geceler kizlar geceye bi soru annelerimiz tabiki canimizz ama bazen beni gicik ediyor annem ya teli elime alir almaz uyusana neden uyumuyosun aldin yine sunu kiz valla o kadar oynamiyorum anneler abartmak icin var bence djsjsjs bende ona dedim bugun hahahhaha sizin annelerinizde gicik oldugunuz bisey varmi ya
Bizim hatun kitap okumaya sardı bu ara birde kişisel gelişim tüm okuduklarını bize uyguluyor Allâh versin mehlika elçin e yanında biraz kızayım sesim yükselsin başliyor özgüveni eksik olur bağırma çocuğa psikolojisi bozulır falan diye saymaya pardonda biz dünya kadar terlik yedik diyorum sen sus bilmezsin diyo
“Bu çocuğun üstü çok ince bişeyler giydir “ sürekli böyleyiz annemle) evin sıcaklığı 22-23 derece pijamanın üstüne bir takım kıyafet daha giydirecek kurban olduğum nerdeyse
Ne kadar iş yaparsam yapayım hiç iş yapma zaten otur telefonla oyna demesi evlendim çocuğum oldu hala aynı şeyi diyo
Anneler hep var olsunlar benim annemde hiçbir işimi beğenmez her şeyime bir şey bulur
Devamlı içine atlet giy der üstüne bisi giy der yer mekan fark etmez kayınvalidemin yanında bile kaç kere azarladi atlet giy içine diye
Benim kız ağlar annem hemen aç memeni ver uyumak istemez aç memeni ver
Yemek yemez aç memeni ver karnı doysun
Canı sıkılır annemin kızım bugün az emdi gibi aç hemen ver
Dedim keşke sen emzirsen bıktım şu " aç meme ver" lafından ne kıymetli torunu varmış iki gün önce alışverişe çıktık kızıma şunu al kızıma bunu al dedim kızın benim aslında senin ama neyysseee sana kocan alsın diyor
Utanmasam kendi doğurdugumu kiskancam
404,444 soru
12,116,159 cevap
36,461 kullanıcı