0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Arkadaşlar kaynım beyin kanaması geçirdi 29yasinda :( kanaması durdu çok şükür şimdi uyanmasını bekliyorlar 4gun oldu uyanmıyor çevrenizde aynı durumu yasayan oldumu nezaman uyanır bilgi verirmisiniz aranzda doktor hemşire varmı:((

14 Cevaplar

0 oy
(7,160 puan) tarafından
Allah şifa versin canım
(97 puan) tarafından
Amin canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimin dayısı 1 haftada kendine geldi doktorlar sürekli uyutuyorfu birde
(97 puan) tarafından
Doktorlar iki gün uyutmustu şimdi artk uyutmuyorlar kendinin uyanmasını bekliyorlar ama daha uyanmadi
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin sağ salim uyanır inşallah bilmiyorumds illaki çıkar burdan canım. 
0 oy
(147,999 puan) tarafından
allah sifa versin 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
kımsenın net bırsey skyleyebılecegı bır konu oldugunu sanmıyorum canım cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versin inşallah hemen uyanır :(
(97 puan) tarafından
Amin canım insalllah :(
0 oy
(514 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim benim babaannem gecirmisti ben kucuktum ama duymustum buyuklerden ilk 7 gun cok onemli uyanirsa kurtulur uyanamsa fisi cekicegiz demislerdi ve 7. Gun uayanamadi fisi cektiler  2 saat icinde vefat etisti rabbi rahmet eylsin ve kaynina acil sifa versin yasi kucuk daha 
(97 puan) tarafından
Amin canim inslallah çok üzülüyorum eşimin ikizi olur :(
0 oy
tarafından
Rabbım şifa versin 
0 oy
(853 puan) tarafından
Alalh sifa versin bnim kaynim 4 gunde uyandi genc olduklari icin daha kolay atlatiyolar demisti doktor oda ins uyanir
(97 puan) tarafından
Amin Canm innşallah :((
0 oy
tarafından

Eltimin babası geçirdi ama uyanmadı maalesef :(

0 oy
(47 puan) tarafından
Durumuna bağlı benim ablam kazada darbe aldı kafasına kanama durdu sıvı durmadı 19. Gün vefat etti  :(( inşaallah kaynin iyileşir Rabbim sevdiklerine bağışlasın 
(97 puan) tarafından
Bizimki kaza değil canım beyaz kanı düşük oda tansiyonu çıkmış sonra beyin kanamasina yol açmış durduk yere oldu yani kanama sıvi hiç bişey yok beyninde şuan
0 oy
(444 puan) tarafından
Kayın babam durduk yere geçirdi beyin kanaması ni  bir hafta dolduktan sonra vefat etti bir akraba kadın genç oda geçirdi küçük çocukları var malesef oda uyanamadi vefat etti geçirip iglesip atlatan görmedim ben hiç ama eşimin ustası geçirmiş iglesmis diye anlatır hep 
(97 puan) tarafından
Çok üzüldüm umarm öyle olmaz :(inşallah iyileşir
(444 puan) tarafından
İnşallah Rabb'im şifa versin
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Eşimin akrabası tarladayken geçirdi beyin kanaması hatta hafıza kaybı yaşadı uzun bi süre bunun yüzünden ilk günler doktor uyuttu totalde 3 4 gün sonra uyandı normal odaya aldılar hiçbişey hatırlamadığını bunun zamanla geçeceğini söylediler gerçekten zamanla düzeldi kadın kendi adını bile hatırlamıyordu.. Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah bacım 
(97 puan) tarafından
İnslalah uyanır yaa insllah teşekkür ederim:(
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Bu kanamanın yerine ve büyüklüğüne bağlı geçmişolsunç
0 oy
(14,148 puan) tarafından
Rabbim sfasini versin insallah kolaylikla uyansin

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 471 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nisan cicegi (10,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 381 göst.
30 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 808 göst.
30 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 451 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,367 soru

23,692,325 cevap

311,073 kullanıcı

...