0 oy
1,474 göst.
Diğer kategorisinde (2,593 puan) tarafından

Hanımlar akşama aile arasında cinsiyeti açıklıyorum masamız nasıl oldu yiyecekler falanda gelecek birde mavi balonlarımız eksik çıktı bugün tamamlanıcak :)

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne hoş!

Burda bunu başka yapmış olan var mı? 
(2,593 puan) tarafından
başlığı yazarken çıktı var sanırım canım
-Reklam-
0 oy
(1,964 puan) tarafından

Yoksa o maviş balonun biri karninda mi :)

Hos gozukuyor canim yapana saygi duyarm guzek eglenceli bisi belki ama bana cok ilgnc gelmstir hc dusunmedm böyle bisi esimde yaptrmz zaten  bnde yapmamda:)

Ay bide ben utanrm millet bize bakcak falan :)

tarafından
Ben babamdan hala karnımı saklıyorum cınsiyet için çağırsam yerın dıbıne sokar :)
Ah ahhhh ne guzel hadı hayırlsıı sonucu bızede yaz :) bir umut belkı bir gun bızde yaparız
(1,964 puan) tarafından
Arkadas biliyomus erkek galiba :)
Neden yerin dibine sokar sen utanabilrsn ama baban ne diyorki canim.. bnde utaniyrm baska sehirde babam ariyo kizim napiyo nasil diyo utaniyrm bnde iyi diyrn gectryrm baska bisi soruyrm :)
tarafından
Doğuluyuz aılesi oyle yetiştirmiş babannem falan bizede bunu yansıtmış annem cınsıyetı ogtenınce hayırlı olsun de dıo arkadan sesı gelıo babam ee eşin napıo dıyo :)
(1,964 puan) tarafından
Babamda dedemlerin yanında abimi hc almzms.kucagina koyde birlktelerms ozaman ceknrms.. ama smdi soruyor bnde utaniyrm :) Sennkide hayrlisyla bi doğsun nasil kiymetlisi.olur o dedesinn :)
tarafından
Hadi inşallah
0 oy
(2,932 puan) tarafından

Çok tatlı olmuş bende ikincide yaparım inşallah bunu :)) hayirlisiyla zamani gelince doğsun bebişin. 

(2,593 puan) tarafından
teşekkür ederim inşallah canım :)
0 oy
tarafından

Çok tatlı olmuş cnm:happy:

(2,593 puan) tarafından
teşekkür ederim canım :)
0 oy
(13,442 puan) tarafından

Kardeşlerim de bana yapıcaktı ama ben aniden düşüp hastaneye gidince oğlum da cinsiyetini gösterdi :D normalde senin ve eşinin bilmemesi lazım sizin biraz farklı olmuş canım çok güzel olmuş :)

(2,593 puan) tarafından
evet canım haklısın mesela ilk gebeliğimde daha hamile kalmadan önce her şey seninle güzel babam yazan bir zıbın almıştım ama eşime sürpriz yapamadım cinsiyeti yaparım dedim kısmet olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım bu hamileliğim de de sürpriz yapamadım birlikte kan vermeye gittik ama buna kısmet olucak inşallah canım bu arada iafede koyamıyorum bilgisayar üzerinden yazıyorum işte olduğum için benden de kalp :)
(13,442 puan) tarafından
Bende hiç bir sürpriz yapamadım hatta eşim hamile olduğumu söyledi doktor sonucu eşime söylemişti :) insan her şeyi yapmak istiyor yaa :)
(2,593 puan) tarafından
Dimii o his çok başka oluyor daha şimdiden hediyelikler mevlüt için yasinler falan bakıyorum hastane odasını da süsletmek istiyorum ama bazı hastaneler ek ücret alıyor yani kendi organizasyon şirketleri dışında izin vermiyor onu yapabilir miyim bilmiyorum :)
(13,442 puan) tarafından
Kendi yatağına cibinlik bebek yatağına da tülden etek yap ikramlarıda götür o zaman bi şey demezler herhalde hastanelerde ticarete döktüler iyice mesela bizde adım çöreği diye bir şey yok kimse duymamış bile ama ben oğlum yürümeye başlayınca yapıcam :) sünnet kınası bile yaktım aynı kına gecesi gibi oldu :))
(2,593 puan) tarafından
konuşucam hastane ile çok istiyorum ama kısmet olmadı o şekilde yaparım adım çöreğini biliyorum bizim oralarda yapılır :)
0 oy
(43 puan) tarafından

Cok guzel bir duygudur insallah icinde hic birsey kalmaz canim hersey istedigin gibi olsun hayatinda<3

(2,593 puan) tarafından
amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
11 cevap 198 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (16,870 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 248 göst.