0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kaynımın birikmis parasi varmis aslinda bizide alakadar etmez ne yaparlarsa kendilerine esim birgun duydu kayin valideme sordu durumu duzelmis heralde diye konuyu gecistirdi .sonra kuzenleriyle oturuyorlar kaynimda var para konusu konusuyorlarmis kuzeniyle kaynim esim gelince konuyu degistirmisler birsey esime demek istemiyorlar sakliyirlar sanki paralarini isteyecekmisiz gibi esimin cok zoruna gitti bizim kimsenin parasinda gozumuz yok ALLAH kimsenin tirnagini uzatmasin dedi heralde durumumuzun kotu oldugunu biliyor herkes ondan isteriz belki dusuncesiyle bizden sakliyorlar cok sukur esim calisiyor durumumuz iyi olmasada kimseye muhtac ettirmiyor ALLAH esimi basimdan eksik etmesin herkes biliyor komusuyor ama esim ve ben olunca konuyu saptiriyorlar ne bileyim anlamadim ellerinden parayi mi cekip alacagiz esimin dedigi gibi ALLAH kimsenin tirnagini uzatmasin.

4 Cevaplar

0 oy
(134 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın onları. Kaynım yüzünden benim de yuvam sarsıldı
(43 puan) tarafından
Kaynim aslinda cok iyi ama ne bileyim aklini dolduruyorlar heralde ben seviyorum kaynimi zarari yok ama ne bileyim belki para degistiriyor insanlari
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
(43 puan) tarafından
Amin canim benim
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Kocan da inadına parasızlıktan bahsetseymiş ya. Tam da duymaktan korktukları şey olurmuş.

Bnimde eşim normalden biraz daha maaşı dolgun ve herkesler para istiyor bnim kocada çıkarıp veriyor. 

Para biriktirip arsa Alıcaz ev yaptırıcaz ama yapamıyoruz millete borç vermekten. Deli olucam delii
(43 puan) tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kimsenin gozunden cikmayan bir kurusu bizim bogazimizdam gecirmesin ALLAH canim
(2,159 puan) tarafından
Amin amin gerçekten kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Öyle insanlara en iyisi mesafe koymak
(43 puan) tarafından
Aynen canim zaten cok yakin degiliz
0 oy
tarafından
Rabbim kimseyi başka birin muhtaç etmesin canım boşver eşin çalışıyormus  sonuçta sizinde eksiklerinizi gideriyormus takma kafana 
(43 puan) tarafından
Parasizlik degil canim bizden saklamalari zorumuza gidiyor sanki alacagiz veya isteyecegiz ALLAH kimseyi kimseye muhtac etmesin
tarafından
Amin canım onlar senin düşündüğün gibi düşünmüyorlar işte

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,527 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nehirrr (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
+1 oy
20 cevap 593 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu

404,214 soru

12,109,388 cevap

36,430 kullanıcı

...