0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızım 11 aylık 2 hafta sonra 1 yaşına girecek çok hiperaktif desteksiz oturabiliyor ayağa tutunarak kalkabiliyor bırkac dakika ayakta durabiliyor kedi ,anne ,baba , dede , mama , bebek, gel diyebiliyor el sallıyor öpücük gönderiyor, alkış yapıyor ama dün biraz vakit geçireyim dedim oyuncaklarini boşalttım boş bir kutuyu da aldım yanıma işaret ederek oyuncaklari buraya koymasını söyledim ama komutlarımi dinlemiyor sürekli oyuncaklari attı çığlık atıyor sürekli adet edinmiş sürekli çığlık atıyor bağırarak konuşuyor bazen ben dinlememesi beni üzdü endişelendirdi çok vakit geçiremiyorum onunla eşim de çalışıyor evde ikimiziz akrabam da yok dışarı sık sık çıkmıyoruz evde tek başına kalıyor vicdan azabı çektim onunla nasıl aktiviteler yapabilirim normal mi davranışlari 

7 Cevaplar

+1 oy
(561 puan) tarafından
Daha ne bekliyorsun  11 aylık bebekten istersen kalkıp evi dip bucak temizlesin koca kız olmuş sonuçta 
(15 puan) tarafından
Buna çok güldüm haklısın ama ilk çocuk canım nasıl olmalı bilmiyorum bakıyorum herkes güzel ilgileniyor oyunlar oynuyor kızım oynamıyor yemeği de çok zor zaten herşeyi yemiyor üzülüyorum
(561 puan) tarafından
Kızım 20 aylık olacak benimde ilk çocuğum bende onunla herşeyi öğreniyorum maşallah kızın ayına göre iyi bence yemek konusunda bizde de durum aynı yemeyi sevmiyor pek
(15 puan) tarafından
Evet bazıları maşallah ne versen yiyor sağlıklı şeyler vermek istiyorum yok. Yemiyor kahvaltı ne verebilirim en zor kahvaltısı yulaf ta aldım yesin diye yemiyor sadece domates seviyor
-Reklam-
0 oy
(3,587 puan) tarafından
İkiniz evdeyseniz nasıl vakit geçiremiyorsunuz onu anlamadım 
(15 puan) tarafından
Temizlik takıntım var canım evim dağınık olmamalı hep düzenli temiz kalmalı kimse evime kolay kolay gelmemesine rağmen böyleyim çok yanlış biliyorum ama zaten yetişemiyorum ev yemek bulaşık ütü yemek te zar zor veriyorum anca zaman ayırıyorum
(3,587 puan) tarafından
Aaa olabilir ama çok şaşırdım doğrusu benim kızım ben yapmak istesemde yaptırmaz gün boyu ilgilenirim buda iyi değil ama sana tavsiyem oyun oynamasını sağla yoksa çocuğun zamanı nasıl geçsin tabiki sıkılır
0 oy
tarafından
16 aylık kızım hala oyuncaklarını topla komutunu dinlemiyor ☺️ işine gelirse dinler gelemezse dinlemez
(15 puan) tarafından
Anladım canım bilmiyorum ben çok evham yaptım sanırım
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Normal yani çocuk konuşamıyor kendini bağırarak ifade etmeye çalışıyor. Öyle tepki veriyor yani. 
(15 puan) tarafından
Bunda bizim etkimiz var mı acaba bağırmasinda çok nadir de olsa evde bağırıyorum sinirlenince çünkü herşeye yetişemiyorum
(4,272 puan) tarafından
Olabilir bende bazi dönemler çok sinirli oluyorum elimde olmadan bağırıyorum o dönüm bakıyorum kızımda bağırıyor dediğimi yapmıyor
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Hiçbir tuhaflık yok kendinize dert aramayın masal okuyun,şarkılar söyleyin,resimli kitaplara bakın .
(15 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Maşallah canım daha nasıl dinlesin bu yaptıkları bile ayına uygun güzel şeyler. Parka cikarabilirsen arada parka çıkar başka çocuklarla da iletişimi olsun az çok izler onları birşeylere heves eder
(15 puan) tarafından
Havalar soğudu canım ya bu saatten sonra bizi yer zaten :(
0 oy
(6,086 puan) tarafından
22 aylık oğluma oyuncakları kutuya koy diyorum alıp bana veriyor al koy diyor shdhdh :D sonrada kutuyu ters çevirip döktüüm diyip alkışlıyor :D yani anlayacağın al doldur vs şeyleri yapmak istemiyorlarmış bacım çok geç anladım shshsh bende takmıştım bi ara buna çünkü :D 
(15 puan) tarafından
Yaa başka aktivite bulamadım seninki de fenaymis;)
(6,086 puan) tarafından
Ayakta uyutuyor okadar çok aktivite var ki suyla oynat mesela küpleri üst üste diz top ver eline at de dökülünce çok gülüyorlar vs vs

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
8 cevap 257 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,708 soru

23,780,728 cevap

316,389 kullanıcı