0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
kızlar halka arz hesabı açmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok internetten de baktım anlamadım çok fazla garanti hesabım var bir de Enpara garantiden açmayı düşünüyorum sanırım önce yatırım hesabı açmam gerekiyor hisse işlemlerinden hisse almam gerekiyor ama hangi hisseyi alacağım diyelim ki aldım halka arz kısmına geldiğimde garantide hangi şirketler var hangileri iyi sonra bir hafta sonra param yükselirse onu çekmek istesem çekebilir miyim tamamını ya da saatimi var onların kafam allak bullak oldu hiç bilmiyorum bilgisi olan aydınlatabilir mi 

1 cevap

0 oy
(4,181 puan) tarafından
Enparada yok malesef. Garantiden hisse hesabı açıyorsun. Halk arz şuan var bazıları halka arz bölümünden alınıyor bazilarda hisse bölümünde. Şimdi garantiden hesabını aç yarın onaylanır öyle hemen hisse hesabı açılmıyor. hisse satmada şöyle oluyor orada zaten sat yazıyor sen hepsini satmak istersen talep oluşturuyorsun satilinca bir kaç gün içinde hesabına para yatırılıyor. Sürekli takip etmen gerekiyor. 
(4,181 puan) tarafından
Bu arada halk arzlarin saati oluyor sabah 10.30 dan 13.00 kadar alabiliyorsun. Normal hisseleri her zaman alabilirsin
(140 puan) tarafından
Peki normal hisseler mi daha iyi yoksa halka arz mı daha iyi
(4,181 puan) tarafından
Güzel hisse bulursan tabi ki iyi uzun vadede getirirsi olur. halka arzlarda iyi ama halka arzda güzel şirket varsa satmasin hisseni onuda tutarsın. Şuan halk arz millet 50 100 TL alıp satıyorlar. Bence halk arzdan başla kaybetmezsin tavan bozunca satarsın hemde öğrenirsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busrabusra0 (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,156 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,024 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...