0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Merhaba 2li tarama testi sonucuma göre doktor perinatolojiye yönlendirdi kombine risk olduğunu söyledi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ilk gebeliğim 326:1 down sendromu riski olduğu söyledi doktor ultrason da normal cıktı yinede amniyosentez istedi doktor yaptırmayı asla düşünmüyorum yorumlarınıza ihtiyacım var

image

1 cevap

0 oy
(2,562 puan) tarafından
Seninki 326/1 benimki daha yuksekti 157/1 di canim dogum yapana kadar agladim psikolojim bozuldu ayrintili ultrasonumda riskliydi kizimi bi gor cok tatli ablasi hic bi saglik problemimizde yok hic uzulme bebisine odaklan uzuldugume cok pismanim gercekten su sacma sapan testler can sıkmaktan baska hic bir halta yaramiyor bebeginin sapa saglam ve saglikli olduguna adim kadar eminim
(11 puan) tarafından
Çok teşekkürler canım benim ne bileyim insan korkuyor benim imkansız gibi bişeydi gebe kalmam yeni evliyim ilk geceden hamile kalınca mucizem dedim öğrendiğimden beri içim gidiyor ama doktorların bu vicdansızca davranması üzüyor ben kabulüm Herşeyine yeterki kokusunu alayım  diyorum. Kızımızı kocaman öpüyorum sen çok sağol yorumun için canım içimi rahatlattın
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

411,849 soru

12,398,372 cevap

44,313 kullanıcı

Kategoriler

...