Arkadaşlar eşim beni bazen öyle kırıyor ki bende uyarıyorum ama öyle düşündüğüm için yine beni suçluyor. Mesela dün eşim geldi sarıldık seni çok seviyorum dedim o da demek bende seni sevsem deyip durdu bende haliyle hem kırıldım hemde kızdım. Eşime sevmiyorsan bekleme yapma önümü kesme dedim. Evet doğru değil söylediğim biliyorum. Sonra da eşime soğuk davrandım ama o beni suçladı yine. Gece odada uyuya kaldı bende yatağımıza gittim gece hiç uyuyamadım. Mesaj yazdım eşime bu aralar kendimi yalnız ve boşlukta hissediyorum bazı cümlelerin beni kırıyor. Seninle konuşmak içimi boşaltmak istiyorum ama yanlış mı anlarsın?, hislerimi basite mi indirgersin?, beni anlamayıp karşımda mı olursun yoksa yanımmda olup beni anlar mısın? diye endişelerim var sana rahatça kendimi anlatmak istiyorum yazdım. O da okumuş birşey yazmadı. Sadece sabah bana sana artık birşey demeyeceğim dedi. Bende sen bilirsin dedim. Az önce de aradı nasılsın diye konuştum sonra kapatacakken birşry diyor musun dedim eşimde sana artık birşry demiyorum yanlış anlıyorsun dedi. Bende peki tamam hiç şaşırmadım deyip kapattım. Sizce ben mi abartıyorum. Eşim ne yapmak istiyor sizce