Be. Kapandıkdan sonra eşimin cok yakin akrabasında düyün oldu ben gittiyimde herkes cok cagirdi oynamak için ama ben kapalıyım oynayamam dedim biraz burun kıvırdıkar filan düyünden sonrada baska ulkede yasayan akrabalarla konusumca sen neden oynamadın diye soruyolar anneçler filanda cok kizdilar oynamadım diye, diyolarki bu sizin düyüm sayilir neden oynamadın abuk subul hareket etme daha gencsin zaten tesetüre erken girdin , bla bla blaa falan filan işte, canimi cok sıkdılar, e simdi oğlun var sünnet düyünü olcak kaynin var erkek kardesin var ablaların var hiçbirnin duyunundenoynsmiycakmisin ne yasin var daha snein dinde boyle seymi varmışki buda yenimi cikti filan diyorlar kırmak istemiyorum ama artık bastan oynamıyorum diyip sonra diyer duyunlerd eoynarsamda yanlis cikar zaten keni içimede asla sinmiyo oynamak dans etmek oymayanalrada pek hos karsilamiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım onlara ? Aneanemide cok seviyorum oda oyle konusca canim sıkılyo gerçekden yaslı biseyde diyemiyorum anlamiyo ama hiç bu konualrada girmek istemiyorum karsilasınca duyunlerede gitmek istemiyorum arıtk ama kardes felan olumca yine baski altinda kalcam ozguvensizim