Kızlar 2.5 sene olacak evleneli ama gelin görün ki evlendigimden beri kaynanam beni bi yakistiramiyor oğluna. Bunu direk demedi ama flan düğün fotoğrafında oğlun daha güzel çıkmış diodu ilk evlendigimzde. Hani oğlu Brad Pitt mi değil. Bende öyle çirkin biri değilm. Boylu poslu dolgun dudaklı gözleri çekik sıradan biriyim. Biraz kilim var o kadar. Boyum 1.72 kilom 95 eşimle ayni boydayz. Gel gelelm kaynanamin komşusunn lafına.bjz geçen ordaydk komşusu ds ekmek almaya giderken uğramış. Değişik bi kadın böyle ağzında hiç laf durmaz herkesle kavga eder. Neyse biz onu uğurlayalm birazda mahallede dolasirz dedik. O ara ben telefonumu almak için eve gittim onlar dışarıda idi. Eşimde araba ile uğraşıyordu. Kaynanama demis ki ua senin oğlan güzel çirkin demedi evlendi yuvasını kurdu çoluk çocuğa karıştı. Benm oğlan da güzel diye bi kızın peşine düştü. Şimdi onu oğlu da başka kızla nisanli. Ha çirkin demek düşmez bana ama sen kendi gelinine bak önce. Kaynanam fa gelmis baan bunu anlatıyo oğluma boyle dedi demedm de diyor. E deseydin dedm benm gelinim nesi var. He benfe aklı güzel olsn dedm diyor. Onun gelini çok mu güzelmiş dedm. Daha diyecek çok lafım vardi da komşusu geldi. Bu diyen defl başka komşu. Ama elbet kaynanama iki çift daha lafım olacak. Oğluna niye tam dediği gibi anlatmiyosn da bana anlatiyosn. Eşime bisey demedm. Sizce demeli miyim. Yoksa o kadına ve kaynanama mi demeliyim. Ama gördüğümde yerde kadına diyecem sen önce kendi gelinine bak daha seni adam yurduna koyup konuşmuyor bile. Sizce kızlar..?