Nasil basliyim bilmiyorum çocuktan tek farki çocuk bu kadar kotu niyet taşımaz kalbinde kapkacak tan başlıyım mutfakta bardak takimlarini dizdim dolaba olmasi gerektiği gibi onlari almış ben evde yokken alışveriş deyken biz peçeteye stec filme dolamış yemin ederim bazanin altına kaldırmış eşim görmüş geçen resim albümü ararken onun odasinda kendisi kayınpeder vefat etti bu arada yani ikisinin ODASINDA ne işiniz olur gibisinden düşünmeyin esim hakkinda o sahip çıkıyor neyse esim sordu bende şaşırdım açıkçası sen mutfak dolabından legenleri ve takımları neden kaldırdın dedi toz olmasin diye aldim dedi bize ne tozu ya değişik değişik saçma sapan bahaneler beni kullanmasın diye yapmış belli ki kizlari bayramda gelince onlara veriyor bazanin altından çıkarıp bardak ve kahvaltı setini eşimde anne beraber herkes kullansin diyor toz oluyomuş rafta tövbe bismillah bunun gibi saçma şeylerle huzurumuzu kaçırıyor evde yaptığı temizlik yok açıkcasi beklemiyorum 48 yaşında genç sayilir 60 yaşında halam var mesela o bahçede maşallah uçuyor her neyse yaptığı seyler huzur kaçırıyor birşey sorunca hesap mi vericem kocamin parasi istemesem onuda yedirtmem diyor oğluna para çekmeyi bilmiyorum diye gecen sene bize verdi dha yeni yaptığı seyler değişik yani szide anormal durumlar varmı