0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,052 puan) tarafından
Kizlar esim artık iş yerinde kahvalti yapacaklarmış her gün bir şey yap diyor ne yapmalıyım sizce iki küçük çocuğum var hızlı pratik olsa çok iyi olur 

12 Cevaplar

+1 oy
(12,866 puan) tarafından
Pogaca aksamdan olur. Krep olur sabah hemen. Kahvaltilik koy zeytin peynir domates salatalik. Haslanmis yumurta
(1,052 puan) tarafından
Sabah kalkıp yapmak istemiyorum açıkçası zaten surwkli kalkıyorum gece
(12,866 puan) tarafından
Aksamdan gozleme yapabilirsin. Pogaca olur. Baskada aksamdan ne yapilirki. Kahvaltiliklarida koy plastik kaplara. Sabah 1 yumurta kiysan 10 dakkada haslanir kiz
(5,592 puan) tarafından
Yap buzluga haftalik,pogaca,tepsi boregi,sigara boregi sabah hazirlanana kadar tavada isitirsin. 1-2 gunde sandavic ,simit,kahvaltilik vs gotursun.
(1,052 puan) tarafından
Sabah saatlerinde çocuklar uyanmıyorlar o saatlerde uyudum uyudum Bende kalkmak istemiyorum açıkçası haftasonu buzluğa bir şeyler yapıp atarim iki gündür çıktı bu olay
(5,592 puan) tarafından
Anladim canim ,uykusuzluk cok zoe ve haklisin.
Sen yine buzluga koy ,aksamdan cikarirsin sabah isterse esin isitsin gotursun isterse o sekil gotursun.
Acikcasi ben yapmazdim da yapmiyorum da kendisi hazirlar gider.
-Reklam-
0 oy
(13,430 puan) tarafından
İçerse yulaflı smootie yap. Yulaf, süt, meyve, kuruyemiş falan ya da bunu lapa gibi de yapabilirsin. Klasik kahvaltı derse sandviç olabilir. 

Benim eşim işte rahat bu yüzden baya kahvaltı götürüyor. Haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin falan. Diyet yapıyor ona uygun bir kahvaltı bazen öğle yemeği hazırlıyorum 
(13,430 puan) tarafından
Akşamdan hazırlıyorum ben, Tupperwaredan aldığım kaplar var. Dökülme falan olmuyor. Hazırlayıp dolaba koyuyorum. Eşim sabah alıp gidiyor
(1,052 puan) tarafından
Eşime dedim onları bekarlar getiri dedi artık benden ne bekliyorsa haftasinu buzluğa birsryler atarim
(13,430 puan) tarafından
Valla gayet de eşim götürüyor :))
(1,052 puan) tarafından
Benim ki garip:)yemeye cok düşkün  o saydiklarin kesmez onu ondan farklı yap diyor:):)
(13,430 puan) tarafından
Bakma benim eşim de sever de kilo alırım diye yemek istemiyor. Valla her gün her gün de poaça, börek, çörek çok zor olur yani. Eskiden iş yerimde bir abi vardı. Her cuma iş yerine pide ekmek, peynir, zeytin alır gelirdi. Herkese de yeterdi:)
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Tost sandviç 
(1,052 puan) tarafından
Ortak yiyecekler ama
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Her gün her gün ne bulacak insan canım iki bebek var diyorsun birde .
(1,052 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ki ne bulacağımı yarına patates salatası yapıyorum yumurtalı ee sonraki günler
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Poğaça, hazir yufka varsa gözleme, kabartma tozuyla hemen bi hamur yoğur onu kizart, yumurtalı ekmek, krep, milfoyden bisiler yapabilirsin 
(1,052 puan) tarafından
Akşamdan yapsam sıkıntı olur mu
(13,775 puan) tarafından
Bu tarz şeyleri ben taze seviyorum canım ertesi güne kalınca ilk yaptığın gibi olmuyor poğaça yapabilirsin ama diğerlerini akşamdan hazırlayıp sabah pisirebilirsin
(1,052 puan) tarafından
Buzluğa haftasonu hazırlık yapacağım alıp gider artık
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Milfoyun icine cikolata sür ver firina kat kat oluyor baya guzel simit gibi sekil ver uzerine pekmez sur susam la ayni simit peynir koy ucgen yap borek oluyor icine sosis koy kapat ucgen sekilde pisir 

Ben tavada birde sade olarak pisiriyorum oglum cok seviyor baya lezzetli oluyor 

Al sana milföy den bir sürü tarif ☺️☺️❤️
(1,052 puan) tarafından
Ama sabah kalkıp yapmam lazım bunlar için
0 oy
(1,571 puan) tarafından
pogaca

krep 

sandvıc

tost

gözleme tarzı patateslı ıspanaklı vs ısıtma ımkanı varsa guzel olur

haslanmıs patates yumurta 
(1,052 puan) tarafından
Son yazdığını  yaptım şimdi ısıtma imkanı var sabah kalkıp hazırlamak istemiyorum gece çok kalkıyorum
(1,571 puan) tarafından
zor olur canım bebek mı var
(1,052 puan) tarafından
Iki tane birisi 2 diğeri 1 yaşında
(1,571 puan) tarafından
Ay cok kucukler bence esın evdeyken bebeklere bakarken sen pogaca gozleme börek vs tarzı seyler yap buzluga bol bol at bazende dısardan yer esın oyle ıdare edın hergun cok zor olur sana
0 oy
(2,661 puan) tarafından
Kaç kişilerse şöyle bişey daha mantıklı olabilir mi acaba her gün birinin eşi mesela domates salatalık poğaça vs hepsini hazırlasın diğer günler rahat olur yoksa her gün hazırlamak biraz zor olabilir 
(1,052 puan) tarafından
Bekar arkadaşları da var bide nöbeti oluyor ertesi gün gitmiyorlar o şekilde olmaz yani 5 6 kişiler sanırım
(2,661 puan) tarafından
Anladım bekarlar da poğaça filan ayarlasin dicektim de nöbet filan varsa olmaz :)
(1,052 puan) tarafından
İşleri karışık yani bunların:)
(2,661 puan) tarafından
Anladım canım Allah güç versin o zaman ne diyim :))
(1,052 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Bnde bugun gül boregi yaptm yarn goturcek cok kolay pratik hem 
(1,052 puan) tarafından
Hazir yufkadan mi yaptin
(1,628 puan) tarafından
Yok el acmasi ama yapmasi 10 dakka suruyo beklemiyosun da hic hemen yap at firina
Tarifini istersen verym  ilk defa yaptim hem citir citir oldu ici de yumusacik tadi cok guzel oldu
0 oy
(20,102 puan) tarafından
Yani dostum bir gün eşin çocuğa bakacak. Sen buzluğa bol bol biseyler yapıp atacaksın . O onların içinden sabah alıp gidecek. Oraya gidene kadar çözünür zaten onlar da 

Bazlama 

Poğaça 

Börek 

Pankek 

Simit  

Pizza 

Bunlar buzlukta saklanır. Alıp alıp gider kendi . Ama el oyalayıcı şeyler 
(1,052 puan) tarafından
Bunları pişirip atacağım demi bide buzlugumda dolu artık haftalik yapıp koyarim
(20,102 puan) tarafından
Aynen pişirip at. Eşin giderken alıp götürür
(1,052 puan) tarafından
Teşekkür ederim dert olmuştu üzerime
(20,102 puan) tarafından
Yani evet dert olması normal. En iyisi al 3 kilo yufka . Peynirli patatesli ayrı ayrı yap. Çeşit çeşit yesin. Arada kendi de simit falan alsın yesin işte .
0 oy
(4,549 puan) tarafından
Allah aşkına onlar karar aldı, kahvaltı beraber yapacaklar diye siz eşler hergün börek çörek mi pişireceksiniz? Haftada 1 gün yapsalar neyse de. Bunca işin gücün arasına neden zorluyorsun ki kendini? Ama yaparım diyorsan da, tost, sigara böreği, pişi vs olur.
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Sabah için sigara biregiyle öğlen için tavuk başladım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 315 göst.
22 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde HiraninAnnesi (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 389 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 226 göst.
30 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
20 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu

411,056 soru

12,372,566 cevap

42,511 kullanıcı

Kategoriler

...