0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bebeğim dünden beri rahatsız soğuk algınlığı gibi birşey geciriyor evimiz sobalı 2 gündür hapsuriyor tiksiriyor esim bugün yan tarafa kaynanama. gitti sözde sobanın kovasini bosaltcakti odun alıp gelecekti ben bebekle çıkamadım esimi bekledim gitmis annesine yardım etmiş başka sebepten birde ben bakamamisim diye beni suçluyor bu durumda ne yapmalıyım?

7 Cevaplar

0 oy
(1,472 puan) tarafından
Ver eline baksın 
(79 puan) tarafından
Simdi cagiriyorum gelmio uykusundan uyanip bu saat olmuş Bn aysktayim Bn hasta etmişim öle diyor
(1,472 puan) tarafından
Burak çocuğu başına vur kafanı yat baksın madem
-Reklam-
0 oy
(444 puan) tarafından
Ve. Hasta ediyor um al sen bak de
0 oy
(5,239 puan) tarafından

Sen psi.kopat oldugun icin cocugunu hasta edip uykusuz kalmayi butun gun aglayan bebek sesi duymayi vok seviyorsun ondan oyle diyordur 

G.otlerine gelmez 5 dk bakmak anca çeneye kuvvet
(79 puan) tarafından
Aynen öle kardeşim yatalak hastası var kaynana sorumlu bakici tutmuslar
0 oy
tarafından
Otursun kendi baksın o zaman konuşmak kolay 
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Koy yanina 1saat kendine vakit ayir onuncu dakika seni ister verir çocuğu zorlanir anlar canım 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Sen bakamıyorsan kendisi baksın mikrop 

Gece kızım ateşlendi ambulansı aradım hastaneye geldim eşim gece çalışıyor ods bizden önce gelmiş hastaneye bir kere neden hasta ettin lafı çıkmadı ağzından çıkamazda beğenmeyen kendi bakar salgın var zaten ortalıkta hala hastanedeyim kucağımda 56 günlük bebek hastanede yanımda yatan hasta kızım eşim de işten çıktı az evvel geldi kızımın yanına uzandı asla senin yüzünden demedi hatta ne kadar kötü bir anneyim bi çocuğa bakamadım dedim ağladım çünkü iki çocuğa bakıyorsun cnm gayet normal havalar bi sıcak bir soğuk üzme kendini diyo 
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Yaa şu çocuğun annesine sen yaptın sen ettin bir çocuğa bakamadım senin yüzünden oldu diyenlere sinir oluyorum hangi anne kendi çocuğu hasta olsun ister Allah aşkına yiyorsa eşim bana bir gün böyle bir şey söylesin çok saçma be

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 516 göst.
0 oy
53 cevap 2,525 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 579 göst.
0 oy
21 cevap 791 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler