0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim kayınpederim fazla cimri verdiği söxu tutmaz çok düşüncesiz bir bize borca yardım etcem evlenin dedi bizde kayınpederimin tanıştımasıyla evlendik şuan borcu eşimin üzerine yıktı işi iyi gitmiyor diye torunun olunca çeyrek alırmısın dedim alamam dedi taşınırken bile koli karton almadı param yok diyor eve ekmeğii bile kayınvalidem alıyor kayıpederim işten gelir kahvesini içer uzanır yemeği hazır olunca yer başımızın etinide yer insanlar hakkında argo kelimeler kullanır o insanlarda müşterileri evin alışverişini kayınvalidem yapar elektriği suyu eşim yada kayınvalidem öder hiçbir işe yaramaz büyük konuşmıyım ama benim eşim böyle olsaydı boşardım herhslde allahtan onun gibi değil önceden ayrı evde oturuyorduk komşum beni rahatsıx ederdi hep evimi gözlerdi kayınpederime söylediğimde gitmiş adamla konuşmaya adam özür dileyincede özür dilemene gerek yok demiş her akşsm neredeyse kavga ediyoruz 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,314 puan) tarafından
Bir an önce eşini o evden uzaklaştır mal sahibine çeker derler.(ironi)
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
evleri ayırmanız lazım nereye kadar böyle olucak 
tarafından
İmkanlar işte tatlım
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Kayınvalidene çok üzüldüm yazık kadincağıza.. evini ayırsana niye böyle bir adamla yaşıyorsun.
tarafından
Canım eşim için yoksa yüzüne bile tükürmeye değmez
(2,156 puan) tarafından
Maddi durumunuz yeterli değil mi ayrı ev için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 331 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,103 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mine_22 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 968 göst.
24 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Asel_asena (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 651 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,770 soru

24,405,727 cevap

350,483 kullanıcı

...