4 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim bir de kızım var küçük kısaca anlatmak gerekirse son zamanlarda şüpheleniyordum evden bizden elini tamamen çekti zaten bu zamana kadar hep kavgayla oldu her şey beraber bir şeyimiz olmaz toplasan beş parmağı geçmez neyse ben kavgayla ailemin yanına gidiyorum dedim ister değerimizi anla ister anlama sana kalmış ona göre dönücem dedim çıktım geldim o hala tatile geldiğimi zannediyordu geleli 35 gün oldu bu arada annem babam ayrı üvey babam var geldiğim süreç içinde hayatımda başkası var dedi konuşuyorum onunla dedi sen beni ittin ona senin yerini onunla doldurdum dedi boşanacağımı söyledim seninle ayrılıcam dedi sonra ailesi duydu yok öyle bir şey falan derken beni aradı yok öyle bir şey gitmen koydu onun için dedim falan filan neyse hala aklımın kenarında inanmadım ama maksat şu doğum geçsin dedim maddi sıkıntılarda var çünkü ayın 20 sine dönmem için sözleştik bugünde beni aradı konuşurken beni özledin mi seviyor musun falan filan derken ben başkasıyla konuştum desem ne derdin falan derken dökülmeye başladı ben sakin davrandım ki her şeyi anlatsın diye ben ordayken buluşmaya gitmiş afedersiniz bedensel bir şey olmamış ama dudaktan öpme falan sarılma dedi sonra cafeye gitmiş evlendiğimiz süre içinde bile bir kere biz bir yere beraber adam akıllı gidemedik bir sürü para geçti eline ama ortada tok bizede harcamadı ben ordayken alışveriş merkezine gitti ne kadar dediysem beni götürmedi onunla gitti bence ben ona bir şey almadım hediye falan diye sadec çay falan içmisizdir dedi bende dedimki hamileyim evde çocuk var ve evde bir şey ypk sen bana 50 tlyi çok gördün o gün onunla buluşmaya gittin diye ben yapsaydım ne yapardın sen nasıl güvenicem dedim sen yapsan seni öldürürüm ben erkeğim sen kadınsın yaptım işte bir hata senin yüzünden başkasına ittin beni telefon şifremi falan her şeyimi sana veririm zerre eziklik bir şey yok onu da söylemesinin sebebi kız bela çıkmış bırakmamış evliliğe götürmüş olayı o da bekarım demiş tabi başta sonra ben evliyim falan demiş bana da diyorki sen geldiğin zaman her türlü ortaya çıkardı onun için dedim falan tepki gösterince de sen işte böylesin şöylesin asıl sorun üvey babamda sıkıntılı annemle sürekli tartışır gelsem gelemiyorum kalsam kalamıyorum ayrı eve çıkmak istesem maddiyat sıfır annem bir şekilde hallolur diyor ama şu dönemde şu halde biliyorum ki çok zor olduğum yerde çakıldım kaldım uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin