Pazartesi nörolojiye gittim. Sürekli baş dönmem mide bulantısım titremem vs gibi belirtilerim vardı. Daha öncesinde dahiliyeye gitmiştim ki bunu zaten burda da söyledim. Neyse işte pazartesi günü doktor ne yüzüme baktı ne de ilgilendi. Başım dönüyor dedim Bi ilaç yazdı ama yan etkileri beni mahvetti. Daha çok başım dönüyor. Ne kan tahlili aldı ne başka bir şey. Kafamda kist vardı onu bile umursamadı. Ayın 24 üne randevu verdiler ultrason için. Ben şimdi hemen çektirip geleyim mi dedim gel dedi Bi baktım randevulu oluyormuş. Bi de o ultrason sonucunu almak için de kendim randevu oluşturup doktora gitmem lazımmış. Ama gelin görün ki randevu yok. Doktor gün bile açmamış kaldı ki aynı güne randevu bulayım. Her boş fırsatım da arıyorum 182 yi ya da e nabızdan bakıyorum yok. Sıralı hasta da almıyorlar. Ne bu ben anlamadım. Niye bekletiyorsunuz. Ben evde perişan oluyorum. Hasta olmaktan bıktım ya. Dün akşam düğüne gittim başım o derece döndü geri geldim eve. Ya ağır hastalığım varsa, en kötüsünden Allah korusun ya kanser gibi bir şey varsa hemen müdahale edilmesi gerekiyorsa? Bunları hiç mi düşünmüyorlar ne diye atma yapıyorlar sürekli.