0 oy
10,261 göst.
Diğer kategorisinde (3,187 puan) tarafından

Kızlar koridor ve mutfak fayans laminant parke galiba ondan yaptırsam nasıl durur..

Kullanan var mı memnun musunuz? :)

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Parke yaptır canım en iyisi fayans araları kararıyor sinir oluyorum parke daha güzel 
-Reklam-
+1 oy
(668 puan) tarafından
Bnm evimin her yeri laminant parke gayet memnunum fayans çok soğuk olur görüntü olarak ta daha güzel laminant parke
+1 oy
(3,024 puan) tarafından
Laminant tavsiye ederm
+1 oy
tarafından
Benim düşüncem parkede yana fayans hem soguk oluyor hemde her kiri pisi belli ediyor  artık sudan etkilenmeyen parkelerde var 
+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Koridor parke mutfak fayans olur genelde benimde oyle ama mutfak soguk yerleri fayanstan. Bende buyuk bi hali alip heryeri kapattim guzel oldu. Mutfakta su dokulebilir onun icin fayans olsun
+1 oy
(820 puan) tarafından
Evimi yeni yaptırdım parkeyi yapan iyi bi ustaysa yaptır annemin evin her yeri gıcırdar sırf bu yüzden mutfak koridoru fayans yaptırdım kızım emekliyo kayıp düşecek die ödüm kopuyo bide fayans soğuk oluyo
+1 oy
(334 puan) tarafından
Ben koridor ve mutfağı fayans seviyorum. Nedense daha kullanışlı geliyor. 
+1 oy
tarafından
Benim mutfagimda koridorumda parke cok memnunum ama biraz daha kalitelisi olabilirmis diyorum 
0 oy
tarafından
Koridor iyi olur tabiki ama ıslak zeminlerde parka zor olur çabuk kabarır bir su sızıntısı olsa bir şey olsa komple kabarır kalkar tüm zemini tekrar değişirsin ama fayans öyle olmaz diye düşünüyorum yada mutfağın dolap altı fayans geri kalanı parke ya da artırıyorum parke görünümlü fayans yap ") benim balkon o şekilde baya hoşuma gidiyor "D
(3,187 puan) tarafından
Hahaha güldüm yahu Allah'ta seni güldürsün :D
tarafından
Amin cümlemizi inşallah canım ")
0 oy
tarafından
Evin rutubetli nemliyse parke asla yaptırma kalkiyo zamanla ve böcek yapıyor
(3,187 puan) tarafından
Değil canım. :)
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Benim fayanstı mutfak koridor  ama ben  laminant yaptırdım  ve çok memnunum  hem fayans gibi  soğuk  olmuo hem daha temiz ve şık duruyo
(3,187 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama kızartma vs yapınca kayma yapıyor mu?
(1,065 puan) tarafından
Nasıl kayma anlamadım canım
Yani parkeye sıçraması ı kastediyorsan    soçrar tabikide ama temizliği daha kolay   yağ dökülünce yürüken kaymak mı gercekten ben anlamadım :(
(3,187 puan) tarafından
Kızartma yapınca fayans bile kayıyor temizleyen kadar parke daha cok kayar gibi geldi .
(1,065 puan) tarafından
Yok yok parke  kaymıo o kadar fayans nemini alana kadar  zaman geçio parle öyle değil  yani  ben hiç kaymadım
(3,187 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim ☺️
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ya mutfağım parke ama eşim hep dir dur ediyor neden seni dinledim diye çünkü mutfak ta mesela bir bulaşık makinesi bozulsa su ile parke zarar görüyor buzdoalbi bozulmuş bizim su akıtmis görmedik parke arası açılmak gibi 
(3,187 puan) tarafından
Anladım teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Benim de fayans, 3 kere lavabo 1 kere de bulaşık makinesi patladı parke olsa çoktan gitmişti
(3,187 puan) tarafından
Owww geçmiş olsun :)
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Canım benim fikrim parke yaptır çünkü fayans hem daha soğuk oluyor hemde fayansın aralarında ki beyaz dersler sararır iyi bakmazsan 
(3,187 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Valla benim fayans yerler sıcacık soguk değil hiç çıplak ayak bile gez kışın 
(3,187 puan) tarafından
Benim alt komşu pek yakmıyor yerler soğuk ama borular geçiyor ben görüntü olarak dayandı beğenmiyorum :)
(25,194 puan) tarafından
Bizimki kışın yakıyo bina yalıtımlı bizim ondan cok sıcak oluyor her yer. Benim gri fayans eski fayanslardan değil kaygan değil üstü mat o yüzden cok güzel duruyo
(3,187 puan) tarafından
Benim beyaz.. -_- bı kızartma yapıyım ta kapının önü kayiyor
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Parke desenli fayans göre dokunmadan fayans olduğunu anlamıyor. Silince de mis gibi görünüyor daha hiç aralarının karardigini görmedim . Çok memnunum eşim parke demişti yok dedim sonra parke desenli fayans almış gelmiş herkes çok beğeniyor
(3,187 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ bakiyim bı :)
(2,576 puan) tarafından
Evde olsaydım resmini atardım sildigin zaman mis gibi duruyor çok memnunum
(3,187 puan) tarafından
Netten baktım eşimle bir konusayim
0 oy
tarafından
Parke daha iyi eski oturduğum evde öyleydi temizlgi vs kolaydı şimdi ki evim fayans hem soğuk hemde temizlemesi de ayrı bi dert
(3,187 puan) tarafından
Evet görüntüsü hoş değil ev çok eski değil ama beyaz beyaz her lekeyi gösteriyor
0 oy
tarafından
Bnm fayans her yer ama koridor falan parke olsa daha iyi mutfağa fayans iyi gider
(3,187 puan) tarafından
Parke kullananlarda genelde memnun.. bilemedim :)
tarafından
Annemin evi mutfağı parke iyisi hemde ama hiç memnun deil fayans temizligi zor geliyo bize sarariyo diye ama porcoz ile silince sararma olmuyo
(3,187 puan) tarafından
:)) biraz daha düşüneyim bakalim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 350 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 305 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (337 puan) tarafından soruldu