Geçen gün paylaşmıştım annemin msiaifür vardı yer küçük sayı kalabalıktı. Mutfakta küçük taşın üzerinde bulaşıklar vardı onları yıkayıp masaya gidecektim. Neyse annemle atıştık biraz bugün de şerbet yapıp annemlere gittim. Annem babamın yanında konuyu açtı yine. Bana laf düşmedi yine onlar konuştu ben dinledim. Abimin eşi kırılmış ben evin kızıyım yapayım anneme yapardım edeyim diye düşündüm evin kızıyım ne yapayım oturayım mı dedim buna kırılmış. Abimin eşi yediği tabağı bile yıkamayıp anneme bırakan birisi bende anneme acıyıp o yapmasın diye yapıyorum. Zaten evlendikten sonra çok bir araya gelmiyoruz gelsekte ben yapıyorum bazende o yardım ediyor. Annem başladı ki yengen diyor ki sanki benim başına vurarak yapıyor oysa ki yemin ederim öyle bir şey yaptığım asla yok. Zaten abimgille 7/24 annemlerde yer içerler ben 2.5 yıllık evliyim ve ayda yılda sene de bir kere yemeğe gideriz annemlere. Yani demem o ki onlar kadar gittiğimiz yok üstüne onlarla gittiğimiz yok. Yani benim başına vurarak yaptığım ortam olmadı hiç. Allah aşkına beni deli etmeye mi çalışıyorlar. Kendi annem bile bana bunu dedi. Üstelik niyetim kötü olmadığı halde. Bana kalkmış o olmazsa başkası olacaktı bir abin var felan yaaa tamam da bunlarla ne alakası var. Zaten evlendiğinden beri ne yaparlarsa yapsınlar diyorum. Ama kendi annem bile beni anlamıyor gelinini oğlunu savunuyor. Üstelik annem bana bu konuyla ilgili ses kaydı göndermişti onları da silmiş. Oğlu görmesin diye kesin