0 oy
628 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,714 puan) tarafından
Neden bi türlü oyrenemiyorum beceremiyorum anlamiyorum 2 yildir evliyim ama hala doğrayamiyorum parçik oincik ediyorum nasıl doğraniyo bud ve koldan sonra kafam karışıyor 

30 Cevaplar

0 oy
(4,115 puan) tarafından
Kanat bacaklarını ayırdıktan sonra goysunu ayır istediğin boyda doğra sonra kaburgayida istediğin boyle doğra çok basıt illa yapamam diyosan  aldığında doğra al :))))))
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Valla canım ben kolları yapamıyorum bacaklarını ters yönde kırıp öyle kesiyorum allah ne verdiyse ortaya karışık gidiyor bizde şimdiye kadar kimse bişey demedi 
0 oy
(17,319 puan) tarafından
Çok basit kız eklem yerlerinden kes işte. 
0 oy
tarafından
Kiz bunda yapamayacak ne var kemikle et arasına Allah yarattı demeden saplayacaksin bicagi hatir hutur keseceksin kimse anasının karnında ogrenmiyor ya :))))) eşim aşçı ben onun doğrama stilini begenmem o benimkini beğenmez öyle karsilikli kavga gürültü esliginde parcaliyoruz:))))
0 oy
(4,131 puan) tarafından
Bende yapamam o yüzden kasaba doğratiyorum :)))
0 oy
(12,975 puan) tarafından
Hiç sevmem etle uğraşmayı. Bütün aldıysam ya kaynanama ya da marketteki kasaplara yaptırıyorum 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Tüm tavuğu kasap hariç güzel doğrayan görmedim bacım. Kendine yüklenme hiç ssjjsjs
0 oy
(493 puan) tarafından

Sende kesme bacım ya hazır kestir kasaptan ya ayrı ayrı al.bir toplumda biri rica ederse demişsin orda da şey de "benim tikim var iğreniyorum dokunamam " gibi şeyler de kurtul yalandan kim ölmüş :D

0 oy
(13,655 puan) tarafından
Bütün tavuğu önce belinden ayırıyorum sonrası geliyor eklem yerlerinden kesmeyi dene video izleyebilirsin
0 oy
(5,834 puan) tarafından
Bende bilmiyorum vala genelde dogratiriz marketten yada kasaptan hadi acil al çık yaosam eşim doğrar ben bilmiyorum çünkü 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 420 göst.
0 oy
19 cevap 615 göst.
16 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 925 göst.
12 Kasım 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,436 soru

12,305,464 cevap

38,554 kullanıcı