Bebeklerimizin huzuru ve mutluluğu her şeyden önemlidir. Bebeklerin hassas ciltleri, dikkat ve özen gerektiren özel bir bakımı hak eder. 5.5 pH değerine sahip Sebamed Baby ürünleri annelerin aradığı hassas içerikli ürünlere sahiptir. Bebeklerin cilt sağlığını korumak, hassas bölgelerinde oluşabilecek tahrişleri engellemek için geliştirilen Sebamed Baby Pişik Kremi, bebeğinizin cildine yumuşak bir bakım yaparken pişik oluşumunu da engeller. Panthenol içeren formülü ile bebeklerin cildini tahrişe karşı korur, ilk günden itibaren etkili koruma sağlar.
Deneyen annelerin %100’ü Sebamed Baby Pişik Kremi’ni öneriyor!
Sebamed Baby Pişik Kremi’nin Özellikleri:
Siz de bebeğinizin narin cildine özel ürünler arıyorsanız cildini Sebamed Baby’e emanet edebilirsiniz!
Yoksa denediniz mi? Sebamed Baby hakkındaki düşüncelerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşmaya ne dersiniz?
Kendim yıllar önce güneş kremini kullanıyodum.bebeğim içinde mustela aldım hep ama bundan sonra sebamed den vazgeçmem kızımda pişik değil ama kızarıklık vardı mustela pişik kremini kullanmama rağmen hiç ilerleme kaydedemedik ürün gelince denedim ve diğer bezi alırken fark ettim ki geçmiş kokusu zaten mükemmel bundan sonra sebamed vazgeçilmezimdir kızım için kendim e de intim jel ini sipariş verdim çekilişi yapanda hediyeyi yollayanada kargolayama da teşekkür ederim
Yaa çok mutlu oldum kazanmışım haberim yoktu az önce kargo geldi şampuan da kazanmıştım ilk defa ard arda çekilişle kazandim. Az önce kargo gelince acaba yanlış mı gönderdiler dedim ama baktım kazananlar arasında varim teşekkürler sebamed bu ara beni çok mutlu ettin ❤️
Yorumumu guncelliyorum. Kullanmadan yorum yapmK istemedim. Kokusuna dokusuna bayıldım. Koyu kıvam kremler hep bana daha koruyucu gibi gelmiştir:) sebamed bu yönde beklentimi karşıladı. Almak isteyenlere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.☺️
ben bu kremi deniycem bugun aliyim kullanip yorumumu guncelliycem
benim kreminde geldi ❤️❤️❤️ ilj kez bisi kazandim cok tesekkur ederim
Krem elime ulaştı ama daha kullanmadım kullanınca tekrar yorumumu güncellerim çok teşekkür ederim hediyeniz için
Kızıma da oğluma da kullanıyordum zaten çok memnunum kokusuyla bile büyülüyor
Sabah elime ulaştı, teşekkür ederim
Kokusu harika,
ay sonu doğacak bebeğime kullanacam inşallah
Teşekkür ederim dün aldım kargo mu ❤️
1,493,219 soru
24,398,402 cevap
349,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın