Hanımlar 2.5 yaşında bir kızım var.. herseyi ile ilgileniyordum aktivite olsun gezme olsun oyun parkı olsun haftada 3 4 kere dışarı çıkıp gezerdik takiii minigimiz habersizce gelene kadar oda 4 aylik oldu şuan..
Kendimde o kadar suçluluk hissediyorum ki sörf 2 5 yaşındaki kiImla ilgilenemiyorum diye tek bakıyorum çocuklarıma annem gelip yardım etmez evin temizliğini yaoayim sen çocuklarla ilgilen yada küçüğüne ben bakayım sen büyüğünü dışarıya çıkartıyorum gibi durumlarımız yok evime gelipde çay icmisligi bile yok kayinvalidem çalıştığı halde hafta sonları gelir yemeğimi yapar temizliğini yapar bende çocuklarla ilgilenirim bazen o kadar iyi geliyor ki...
Gel görelim ama büyük kızıma yatamıyorum sanki küçüğünü kolik bebek olduğu için malesef ne yapsak aktivite olarak hep yarım kalır yada başka bisey yapsak bile yarım kalıyor ben bu durumu resmen vicdan azabı glcekiyorum ilgilenemiyorum diye sizce düzen ne zaman oturur ? Küçüğüm 4 aylik oldu ama büyük kızımla ywtwri ce ilgilenemiyorum bu durum beni üzüyor sadece ev işlerini falan sagolsun kayinvalidem hallediyor..
Küçük 1 yaşına gelince düzen oturur mu acaba ?
Sizlerde durum nasıl 2 xoxuklu ve yaşları yakın olan bebeklerle?
Süreç nasıl ilerliyor..