Kizlar simdi size komik bir o kadarda sinir bozucu durum anlatcam esim ve kvalidem bebeyimi bana kıskaniyolar. Esim isden gelince k validem hemen cocugunal seni istesin sevsin, oynat gezdir soyle yap boyle yap hep kendi kucaginda sakla falan filan diyo anneis zaten hep yaninda. Eşimde bebek az once cok hafif elimde kaydinyere koyarken hemen gel oğlum gel anne pis seni düşürdü tutamadı gel gel baba seni ağlatmıyo anne aölatdı seni dovcem anneyi falan filan bi sürü buna benzer olay oldu, ustelik esim bikeresinde anneyi sevme babayi sev babaneyinsev diye fisildadıönı duydum bebeye, sürekli onları istesin beni istemesin istyo hayir ola?? Bende ona o zaman oyle soylediyni duyunca siz bakin bakalım 1 gün akşama baka bilymosunuz anne gibi, bakalım kaç gün dayanrırsızn diye trip atmışdım hiçbiseyndemedi hiç oralı olmadı konuyu kapattı. Ama artlk açık açık eminimki bebeyimi bana kıskaniyilar hele hele erkek cocuk oldugu için. Ayilip bayiliyolar erkek cocuguna, buyusunde scsnnn agizlarına da gorsunler erkeyi. Bebeyimi sürekli kucaklarında tasiyolar yurumeye hevesli oda bende yurutum diyorum k valide hadi babanecim annene inat yürü diyodu, bende anneye karşı inat ve nefretmi asıyosun cocuga dedim guya cocuga demiş gibi evet evet diyodu siz olsanız naparaınız canimi cok aıktı artık canima tak ediyo bu durum sabahları bebeyimle ben vakit gecirsemde akşamları gelip illa oynuyolar engel olamiyorum bebeyimi onlardan uzak tutmak istyorum . Günde 1 kere yatirip akşamda erkenden uyutcam artık oynatamasınlar sevemesinler. Lütfen babası babannesi hakkı var demeyin bende anneyim benide anlayin onlarda benim haklarımı hiçe sayiiyolar