0 oy
332 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (32 puan) tarafından
Kizlar sezeryana gireceğiniz gün bişey yenip icilmiyor ya peki sabahında diş fırçalamak olur mu birde makyaj yapmak sakıncalı mı deodorant parfum felan skilir mi intrnette makyaj yapılmaması lazım deniliyor ama bilemedm

17 Cevaplar

0 oy
(11,608 puan) tarafından
Makyaj yaptım ama prfm sıkmadım çocuk emzireceksin orda bebek rahatsız olabilir kokusundan 
(11,608 puan) tarafından
Kız zaten uyumadım gibi bişey sabah 6 da hazırlandım 7de hastanede idik 8de sezeryana alındım herkes diyor ne güzel annne hazırlanmış da gelmiş :)
tarafından
Ben nasıl gittim biliyor musun

Tutun kollarımdan düşerim şimdi ☺️☺️modunda

Tabi şaka maka benim bir anda sancim başladı o korkuyla doktorla iletişim halinde olmaktan bir şey yapamadım direk hastaneye gittim
(11,608 puan) tarafından
Seninki acil olmuş kuzum ya
tarafından
Öyle oldu :( buna da şükür tabi

Prenses napiyor uyudu mu
(11,608 puan) tarafından
Prensesi uyutur uyutmaz bende uyumuşum :)
-Reklam-
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Diste fircaladim kuafore gidip fön cektirip makyaj yaptırdım  ama yemek icmek yasak
(32 puan) tarafından
Anldm cnm tşk ederm
0 oy
(440 puan) tarafından

Ya hep öyle diyorlar da..

Benim suyum geldi kordon dolanmasindan acil sezeryana alındım akşam yemeğini yiyeli 1 saat olmuştu.. makyajım da vardı.  
(32 puan) tarafından
Yaa peki bı sorun oldu mu cnm
(440 puan) tarafından
Hayır hiçbir sorun olmadı. Sezeryan sırasında da sonrasında da WC ye de çok güzel çıktım hatta sabahında eğilip bukulmeden direk yürüdüm rahat geçirdim.. tek hatam sezeryandan sonraki sabah 2 3 tane sade Nescafe içmemek oldu. Baş agrisindan yattım 4-5  gün
(32 puan) tarafından
Anladm cnm tşk ederm
0 oy
tarafından
Makyaj yapılabilir bence 

Ama parfüm deodorant sıkma 
(32 puan) tarafından
Peki terlersek kötü olmaz mi
(237 puan) tarafından
Alüminyum içermeyen rollonlar var onlardan kullanabilirsiniz :)
0 oy
(447 puan) tarafından
Ben apar topar sezeryana alındım 1 saat öncesinde yemek yemiştim makyajım filan duruyordu zaten o telaşla ne oldugunu da anlamadım 1 yıl gecti yeni yeni aydınlanma yaşıyorum :D makyajın filan bi sakıncası olmazda parfüm sıkma canım bebiş senin kokunu alsın 
(32 puan) tarafından
Anladm cnm tşk ederm:)
0 oy
(2,709 puan) tarafından
Bence parfüm sıkma direkt ten tene temas edeceği için yazık henüz ciğerleri yeni hava soluyorken parfüm deodorant kokusuna maruz kalmasın , makyajda bişey olmaz bence 
(32 puan) tarafından
Tm cnm tşk ederm
0 oy
(135,706 puan) tarafından
makyaj neysede ten temasi olcak deodorant parfum kullanma bebegin senin teninin kokusunu  hissetsin 
(32 puan) tarafından
Doğru diosn cnm öyle yaparm bende
0 oy
(91 puan) tarafından
Makyaj yaptım ama parfüm sıkmadım
(32 puan) tarafından
Tm cnm sagol
0 oy
(1,571 puan) tarafından

diş fırçaladım ama deodorant parfum vs sıkmadı bebekle ten tene temas oldugunda emdiginde anne kokusunu almalı yapay seylerın degıl bence makyaja gelırsek zaten sevmem sadece kaş kontur yaparım duzgun dursun dıye onu yaptım rimel vs o toplara gırmeyın derım baya baya amelıyat masasında göz yaslarım kulaklarıma dolmustu o derece duygusaldım bebegımız gorunce aglamaktan kendım den gecmısım olabıldıgınız en dogal halde olun  :D ben bır gece onceden yatırıldım hastaneye dus alıp guzelce saclarımı duzlestırıp yatmıstım sabahta dıslerımı fırcaladım sacımı topladım amelıyat gırdım 13 gun sınra dogum var yıne aynı sekılde olurum ınsallah

(32 puan) tarafından
Hadi hayırlısı cnm inşallah sağ saglim alirsiniz kucağınıza
(1,571 puan) tarafından
ınsallah Allah razı olsun kuzum
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Ben oğlumda makyaj yaptım oje bile sürdüm ama parfüm sıkmadım ona dikkat edersin zaten parfüm sıkma bebeğe zararı olabilir 
(32 puan) tarafından
Doğru cnm onu dusunemedm
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ben doğumdan çıktım makyaj yaptım ikisinde de saç baş bile yapıp tacını taktım :))
(7,456 puan) tarafından
Sürülüyor :)
(32 puan) tarafından
E güzel,:)
(7,456 puan) tarafından
Evet :)
(7,456 puan) tarafından
Parfüm sıkma ama
(32 puan) tarafından
Tmm cnm
0 oy
tarafından

Yorumlar şaka mı :Dbenim okuduklarım şaka mi

(456 puan) tarafından
Ben de şaka olarak okuyorum şoktayim:))Ne saçı ne makyajı ölüyordum videom var bazen bakiyorum yemin ederim ceset gibiyim o kadar çok ağrim sızım vardı ki.
0 oy
tarafından
Yiyip içmek ve oje yasak sadece gerisi serbest
(32 puan) tarafından
Tm cnm tşkler
0 oy
tarafından
Bende eyeliner vardı sildirdiler
(32 puan) tarafından
Alla halla Niiye peki
0 oy
(1,595 puan) tarafından
Dis dircalayabilirsinjz, ben az bir makyaj yapmistim. Deodorant ve parfum onermem cunku spinal sezaryende hemen anne ile ten temasj yapiliyor en iyisi anne kokusudjr
(32 puan) tarafından
Doğru canm
0 oy
(86 puan) tarafından
Ben makyaj malzemelerimi getirin dedim ama narkozun etkisi diye kimse beni ciddiye almadı jsjsj umarım yapmaya fırsat bulursun ağrıyla
(32 puan) tarafından
Kız ameliyata girmeden önce yapmayı düşünuyrm
0 oy
tarafından
Hiç birsey yapmadim apar topar oldu herseyim 
(32 puan) tarafından
Anladm cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 51 göst.
0 oy
30 cevap 592 göst.
0 oy
42 cevap 498 göst.

411,511 soru

12,388,036 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...