0 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Altın takılari eve bırakmak istemiyorum çantama mi koymaliyim üzerime mi almalıyım herhangi bir sorun oluyor mu? Herhangi bir problem çıkacak diye strese girdim. Küçücük bebeyle perişan olmadan varsaydim bı memlekete.

13 Cevaplar

0 oy
(3,444 puan) tarafından
Mesala ne kadar altın takın var

Her yolcu için belli bir ölçüm var misal kuyumcu gibi gidersen satış yapmak için diye düşünürler 

Ha günlük ise sorun etmez yani göze batacak kadar yoksa sorun olmaz
(1,781 puan) tarafından
7-8 ince bilezik 1 kolye bir kaç yüzük
(3,444 puan) tarafından
Yok be canım hiç bir şey olmaz
-Reklam-
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Yüzüklerim bilekliğim vardi elimde öyle gectim bişey demediler
0 oy
(6,114 puan) tarafından
Bence yaninda gezdirmek daha riskli.
(1,781 puan) tarafından
Evde kimse olmayacak apartman pek güvenli değil eve hırsız girerse
0 oy
tarafından
Ben hepsini taktım bi sıkıntı olmadı 
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Ben evime getirmek için düğünden sonra belli bir kısmını alıp belli bir kısmını kasaya koydum bileklik yüğzk gerdanlık küpe vardı geçerken hepsini çıkarttıdılar iki saat onla uğraştım ama ben söyle bir talep'de bulundum geçemezsiniz bu şekil deyince güvenli bir yerde çıkarmam gerek dedim polis odasına alıp çıkardım geçtim geri taktım kaybolursa değerleri yüksek herhangi kaybolma vs olursa sorumluluk alırsanız burda çıkarayım sorumluluk almıyorsanız güvenli bir yer diye söylemiştim
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Çok fazla değilse takarsın sorun olmaz
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Her uçağa binişimde kol çantamda olur 

Sıkıntı vs de yaşamadm 

Hatta bikaç takımı da bavul da unutmştm 

Evde bavulu acarkn farkettm

( Son gidişimde )
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ben yanıma alıyorum çantaya valize koyma bence nolur nolmaz kac kere gittim.hep çantadaydı 
0 oy
tarafından
Üstünde taşı hiçbir şey olmaz sorduklarında altın dersin bayan bakıyor zaten 
0 oy
(134,009 puan) tarafından
tr iciyse kolumda dursun bisi olmaz yurt disiysa degeri 500 euro ustuyse faturasini al yanina yoksa elinden gider
0 oy
(4,533 puan) tarafından
Normalde tabi ziynet eşyası için de sınırlamalar var ama çoğu kişi getirip götürüyor. Yalnız valize verme, çünkü valizin kilitli değilse herşey olabilir, düşük ihtimal bile olsa kaybolabilir vs. 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
9 bilezik zincir resat kolye ben üstümde bindim hep  bırakılır mı evde altinlar 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Ben ev almak için gittiğimde baya malım vardı birkaçı kolumda geri kalanıda siyah çantanın içine koyup herşeye dolamıştım valizin tam ortasına sıkıştırdım heryerden geçti kimse görmeden aldım getirdim sonra bir daha yaptım yine birşey olmadı alıyorlar yani 
(1,439 puan) tarafından
Çok altının yoksa yanına al küçük çantaya koy alıyorlar yani böyle saçmalık mı olur onun haricide koluna boynuna ellerine tak birşey olmaz Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 66 göst.
16 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 225 göst.
11 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,960 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...