19 gunluk bebegim var bebegim emmeden uyumuyor surekli emmek istiyor emzigide tutmuyor gogsum yara oldu 3 tane krem kullandim bir isede yaramadi aglayarak bebegimi emziriyorum ara arada sanci giriyor gogsume baya sancili bir agri sırtima vuruyor agrisi devlet hastanesindeki doktora gosterdim bisey yok mastit degil dedi boyle olan varmi bu agrilarin sebebi ne yardim edin bilgisi olanlar cok kotuyum :(
Agrialrla ilgili bilgim yok yara icin lanisoh lanolin cok ise yariyor kullan derim emzige gelince 20. Gunden snra alistirmaya basladim zor oldu bebegim tok olsa da surekli emmek isteyen bi bebek ne versem yik demiyo kasik biberon mama ama emzik bos diye zorla tutturdum tam gogsumde emerken uykuya daldigi sira yandan agzina sokuyordum emzigi yada uyurken veriyodum agzinda tutuyodum elimle oyle oyle bi yirmi gune alisti
Süt kanalların mi tıkanmış canım:/sıcak suyun altında sağ iyi gelir.. ama bebeğin bol bol emmesi emmek istemesi aslında harika bisi seni emdikçe sütünde artar.. göğüsün için kelebek göğüs ucu iyi geliyor acıya bana iyi gelmişti onunla emzirmek
Agri icin bisey diyemem ama ben gogus ucum icin zeytinyagi kullanmstm hemsireye sorarak
Bebeğim 1 aylık emzik vermiyorum. Bebek canım bu tabi emdikten sonra uyuyacak benim ilk 3 gün yara oldu kendiliğinden düzeldi.
Eger kullanmadiysan Lanolin diye krem var onu sür bire bir .. bebegin daha kucuk ve midrsi de küçük sen ne olursa olsun emzir biraz dayan
Bende çok çektim göğüs ucu yaralarından canım. Lansinoh kullandım ayva çekirdeğini suda bekletip jel hale geldiğinde sürüyodum biraz hafifliyodu ağrılarım. Sağ göğsümün ucu sola göre daha kötüydü bebeğimi solla emzirip sağı da sağıp verdim bi süre sonra emzire emzire geçti. Göğüs ağrıların hakkında bi bilgim yok emziğe de kızım yoğun bakımdayken alıştırmışlardı hemşireler eve gelince de çok zorlanmadım tuttu. Sende emerken uykuya dalınca ağzına koy o zaman alışıp bırakmaz belki
Canim dha cok küçük memede uyuması gayet normal, sık sık emzirmek seni daha da rahatlatacak, bepanthol marka dene insallah iyi gelir
Yaradan dolayi oyle olabilir canim garmastan gogus kremi var onun cok faydasi oluyo kuzenimin emzirirken artik goguslerinin ucu kopuyodu onun faydasi oldu bide ayvanin cekirdegini biraz suya isla jel gibi olunca sur
Seni okadar iyi anlıyorum ki o acısını hele doktorum bana bol bol havalandır demişti kendi sütünü sür demişti bide papatya çayı ama tabi 1 hafta sonra iyileşmisti allah tez vakitte şifa versin ve sabır
401,242 soru
12,008,946 cevap
36,194 kullanıcı