Gorumcem geldi yurt dışından 1 ayi geçindir burda eşimle surekli kavga ederler sac başa girişirler ben hep gorumcem savunurum haklı haksız demeden gorumcemle bir cok kez tartıştık bana saygısız felan dedi ben ona sesimi yukseltmedigim halde bagirdi demis kaynanama oda tabi benim uzerime geldi gecenlerdede eşimle tartıştım cocugumu alip gidicem dedim cocugu sana vermeyiz dedi tabi bende bir sinir odama gittim bağırdım cagirdim elime geçeni firlattim eşim sakinleştirdi uyuduk ertesi gün hicbirsey yokmus gibi konusuyoduk eşim geldi ablasına senin suçların artıyo sen ne bicim konusuyosun dedi tam birbirlerine gireceklerdi ayirdik 1 kac gundur cocuk Mızmızlaniyo bende sinirden agladim hemen cocugu bizden kıskanıyo demeye basladi kaynanam aklınca eşimi dolduruyorlar eşim geldi olur boyle seyler cocuk bu gibisinden sakinlestiriyo ama kaynanam kızlarını bana karşı hep koruyo ben sanki birsey diyomusum gibi uzun oldu biraz kusura bakmayin ama içimi bosaltmazsam sinirden kafayi yerdim
Kayinvaliden gorumcen hep birlikte mi yazıyosunuz? Ne güzel ki esin arkandaymış gerisini önemseme bak oda ailesini biliyo tepkisini koyuyo hiç üzme kendini
Her zaman adaletli olun haklinin yanında olun Neden haklı haksız gorumcenizi savunuosunuz
Görümcen sizde mi kalıyor gelince... Gitsin günlük eşyalı ev kiralasın ne bu 1 ay.....
Anlaşılmaz insanlar sa muhatap olma
413,657 soru
12,452,297 cevap
46,356 kullanıcı