0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
Kızlar kayın babamın arkadaşı kaynanama 15kilo yaprak gönderdi .Neyse bende dünden evlerine gitim Koca lahanayı kaynatmis beraber sardık kışlık için postliyip dolaba koyduk .

.

Sonra dolma getirdi onlarında doldurum poşetlerin dolaba koydum 

Sonra yaprak getirdi ondan da sardık dolaba kodum azicik yaprak kaldı içinde bir tabak gelmez ***** bana diyor evde sarasin bende yok dedim istemedim köy dedim buzluğa yapınca üstüne koyarsın yine sarasin dedim benle kavga edecek ne olmuş ben veriyorum da sen diğer gelinine 5kilo verdin bana yarım tabak mi veriyorsun okadar yardım etim halde zoruma gitmez yardım etmem yapmam da ama bana onu layık görmesi zoruma giti hiç demeseydi daha iyi .

İnsan kendini bile işte kötü yapıyor ...

7 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
Kız ne geliyorsa başımıza bu yardimseverligimizden geliyo yaaapmayin yaa Allah aşkına. Size yapana yapın utanır insan onu verirken artık verir gibi. 
(2,941 puan) tarafından
Görümcemde kaynananla kus diğer odada oturdu ben tek yaptım
(440 puan) tarafından
İşine gelmiş desene..
(2,941 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne çektin be şu kaynana elti kocadan ☺️
(2,941 puan) tarafından
Ay ne bilim ya ZORUMA giti
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Zaten bir laf var ya deveye diken insana s... Diye. İyi olmasan ağzına lafı soksan onbeş kilonun hepsini sana verirdi. 
(2,941 puan) tarafından
Aynen verse bile almazdım ama kıymetin bukadarmis
0 oy
(14,380 puan) tarafından
Lütufta bulunmuş, ben de almazdım. 
(2,941 puan) tarafından
Almadım zaten açlıktan mi oldum
(14,380 puan) tarafından
Valla nasıl böyle olabiliyorlar aklım almıyor.
0 oy
(929 puan) tarafından
Valla sırf bu yüzden yaralı parmağa işemiyorum :D iyilikten maraz doğar çünkü. Kafam rahat şu an :D
(2,941 puan) tarafından
Bende yapmam etmem vala 3cocukla bide hamile halimle
(929 puan) tarafından
İyi ki yapmamışsın kız :D
(2,941 puan) tarafından
Aynen bidaha ayağımı çektim bide evimden kek malzemesi altım orda yaptım geçen de gitim pasta malzesi aldım bogca yaptım gitigimde hiç oturmuyor um yemek bulaşık ev işlerini yapiyom yazık diyom
0 oy
(1,237 puan) tarafından
Hayatta yapmam hiçbir zamanda  öyle şeylerde yardıma gitmem çünkü ne kadar iyi niyet göstersen o kadar kötü oluyorsun kıymetin bilinmiyor biz 4 eltiyiz en küçükleriyim. Diğer eltilerim kaynanamın ağzının içine bakar afedersin ama kaynanam da onların ağzına s.çar ben asla o tavizi vermedim he çok yardıma ihtiyacı olur bişey olur giderim onun dışında sürekli yardıma gidip kendimi kullandırtmam 
(2,941 puan) tarafından
Ay bu saaten sonra bende kuakandirtmam
(1,237 puan) tarafından
Umarım olur şimdi sen ona alıştırdığın için hep bekelyecek benimde diğer eltilerim bana diyor keşke bizde senin gibi yapsaydık sen en iyisini yaptın falan diye eltilerim bi yere gitse kaynanama haber vermeden gitmezler bi yere gitseler annesine bile mesela kaynanam arar ne zaman geleceksiniz falan diye bana asla yapamaz biz kaynanamla aynı binada oturuyoruz diğerleri arka sokağımızda ben asla haber vermem bi yere giderken ararsa açmam bile hayatta böyleler yaranır yaşadığım için söylüyorum bana asla ağzını açamaz kaynanam  bi kere ilk evlendiğim zamanlarda diğerlerine yaptığı gibi yaptı postayı koydum ben diğerleri gibi değilim sonu kötü olur bana kaarışma diye  şimdi asla karışmaz
(2,941 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun
0 oy
(269 puan) tarafından
Yapmam valla bidaha
(2,941 puan) tarafından
Ama büyük görümcemi aradım söyledim. Annesinin cimriligini kabul ediyor
(269 puan) tarafından
Bıdahada yapma işim var de geç bukadar yıpratmayın kendinizi sizde değerlisiniz bunu unutmayın
(2,941 puan) tarafından
Aynen ya ben onlara gidersen üstüne gitim geri dönemedim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 651 göst.
0 oy
7 cevap 318 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy