0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar bir iki gün tatil istiyorum eşim kızım ben İstanbul da oturuyorum yakın bildiğiniz yer var mı acaba güvenilir 

2 Cevaplar

0 oy
(6,363 puan) tarafından
Sapancaya gittik yazin. Pyramit deluxe. . Guya en iyisi kahvalti dahil. . Meyve saati cay saati falan dahil havuzlu bahcede jakuzu. Ama  jakuzi arada bir aizinti yapiyor motorunu attiriyor ve calismiyor.  Geliyorlar. Macunla falan tamir ediyorlar bir saat kurumasi beklenio sonra bi saat de dolmasi beklenio. Sonra kullaniliyor jakuzi bahcedeki. Bunglvun icindeki banyodakinde aorun yok. Yani pek mmnun kalmadik acikcasi.persembe saat 3 ten cumartesi 12 ye kadar bes kere nerdeyse bozuldu jakuzi. İkinci gece mangal yaptik kiraliyorlar sadece mangali. Eti biz aliyoruz elektrik kesildi karanlikta ne yedgimizi bile goremedik. Jenaratorde guya ariza  yapmis . Gdersen dikkat et yani oraya aman diyim
tarafından
Evet bizde Sapancada gittik onda sorun var bu çalışmıyor arkadaşım niye o zaman kiraliyorsnx
(886 puan) tarafından
Adı neydi
-Reklam-
0 oy
(264 puan) tarafından
Boluda vanresort diye bir otel var iki katli evler seklinde yani bungalov degil ama cok memnun kaldik abanta cok yakin yemekleri vs cok guzel personel cok guleryuzlu ve ilgili biz oda kahvalti olarak kaldik aksam yemegine yetismeme durumu olabilir diye gezmekten tozmaktan ama yetisirsenizde ister acik bufeye yaziliyorsunuz isterseniz menuden ustediginizi siparis edebiliyirsunuz tek eksisi bi ana bina insaati var ic kisimlarda ama kesinlikle gurultu vs etlikenmiyorsunuz
(264 puan) tarafından
Ha birde nesilce pansiyon var boluda orada bungalovlar mevcut ve otel sahipleri sizi ailesiymis gibi agirliyor
(886 puan) tarafından
Instagram adresi var mı dediğin yerlerin
(264 puan) tarafından
Instagrama nesilcetatilkoyu vonresort.abant yazinca cikiyorlar
(886 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
2 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Beden dili (4,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
7 Aralık 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 236 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
31 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Tokyo (159 puan) tarafından soruldu

412,734 soru

12,426,751 cevap

45,519 kullanıcı