0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşimle grbetteyiz evlendigimizden beri aile davası var senin ailen benim ailem diye neyse hamilelikte hiç böyle şeylerle uğraşmadık eşim çok iyi baktı bana her işi o yaptı halletti beni hiç zorsundurmadi. Ama annesinden çok korkan biri annesi süs deyince susan biri yani anlayacaginiz neyse annesi doğumdan önce geldi her şey yine iyiydi benim annemde doğumdan iki gün önce felan geldi bunlara dert oldu. Annnemin ağzını bile açmıyordu. Doğum yapalı on iki gün oldu neyse annelerin yaninda tartıştık kaynana olacak kadın hiçbir şey olmqmis gibi kalktı oğluna kahvaltı hazırladı bizle sofraya oturmadı sonra kalkti. Bosanacaz dedik hiç oralı bile olmadı. Şunu anlamıyorum çocuk bana o kadar duskunden annesi gelince neden böyle oldu. Çocuk anasından korkusundan benim annemle konuşamıyor. Bana biraz ilgi versin morali bozuluyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(2,910 puan) tarafından
Sorun kayınvalidende değil eşinde biliyorsun değil mi? Eşin bir birey değil hala anne kuzusu. Sen bence geçen gün olanları düşün, annene yaptığı saygısızlıktan sonra boşver kayınvalideni falan.. Böyle birine, anneni yok sayıp hatta bu tavrıyla ağlatan birine eş olarak ne kadar anlayış gösterebilirsin ki? 
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından

Anneye saygı başka eşle başka  annesinin neyinden korkuyor kaç yaşında bu adam kime nasıl davranacağını bilmiyor mu ? Morali bozuluyorsa da bozulsun madem katlanamıyor görmek zorunda değil gelmesin. Şöyle insanları anlamıyorum ya karı kocayı bi rahat bırakın :getlost:

0 oy
(4,983 puan) tarafından
Erkeklerin %80 i öyle korkmasada ailesinin yanında kukrerler 

İlgili bir soru bulunamadı

380,745 soru

11,399,654 cevap

34,927 kullanıcı

...